De beurs TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf 2020 zal niet worden gehouden!

De beurs TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf 2020 zal niet worden gehouden!

Eigenlijk keken we allemaal uit naar een geweldig evenement in maart. Hoewel alle voorbereidingen voor BEAUTY en TOP HAIR waren afgerond en we graag hadden willen starten, moesten we de beurs enkele dagen voor aanvang uitstellen vanwege de effecten van het coronavirus (SARS-CoV-2). Nu moeten we helaas alle bezoekers laten weten dat we dit jaar het beursduo niet meer kunnen hosten.

We hebben deze beslissing genomen in nauw overleg met de medeorganisatoren, verenigingen en partners. De volgende BEAUTY DÜSSELDORF, het toonaangevende ontmoetingspunt voor cosmetica, nagels, voeten, wellness en spa, vindt plaats van vrijdag 28 mei 2021 tot zondag 30 mei 2021.

Met twee overlappende dagen loopt TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf, Europa’s toonaangevende kappersevenement, op zaterdag en zondag 29 en 30 mei 2021.

“Hoewel in de deelstaat Noordrijn-Westfalen sinds 31 mei 2020 de organisatie van beurzen en congressen weer mogelijk is, moeten we elk afzonderlijk project afzonderlijk evalueren. Vanwege de effecten van Corona en de aanvullende eisen in de cosmetica-sector, kunnen onze twee lifestylebeurzen momenteel niet op de gebruikelijke manier worden gehouden, ”legt Werner M. Dornscheidt, CEO van Messe Düsseldorf GmbH uit. De kern van beide evenementen is een uitgebreid show-, workshop- en congresprogramma, dat een hoog evenementkarakter garandeert en het bezoeken van deze beurzen tot een evenement moet maken.

BEAUTY en TOP HAIR richten zich op directe behandelingen, behandelingen en demonstraties op mensen. “Op beide beurzen laten onze exposanten normaal gesproken de laatste trends en lichaamsbehandelingen live zien op de stand, waardoor de beurshallen een emotionele ervaring worden. De beslissing was niet gemakkelijk voor ons, maar helaas is er momenteel geen alternatief ”, aldus Dornscheidt.

De tickets die zijn gekocht voor de beurs van 2020 zijn niet geldig voor het evenement in 2021. Neem contact op met de volgende contactpersoon om uw tickets te annuleren en een terugbetaling te krijgen:

Messe Düsseldorf ticketservice

Bottroper Str.20

45141 Essen

Tel. + 49 (0) 211 4560-7600

E-mail: ticket@messe-duesseldorf.de

Wij heten u van harte welkom in ons beurscentrum in Düsseldorf in mei 2021! Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

Uw BEAUTY- en TOP HAIR-team

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed