Tijd voor een stap terug voor Roos van Binsbergen

Tijd voor een stap terug voor Roos van Binsbergen

Roos van Binsbergen (36) is met haar bedrijf Beauty by Roos Hairextensions en eigen hairextensionmerk Hairloxx in tien jaar tijd uitgegroeid tot de grootste hairextensionspecialist van Nederland. Beauty by Roos blijft doorgroeien. Aanstaande oktober opent de zevende salon, dit keer in Arnhem. Roos heeft echter na een zware periode besloten dat het tijd is om een stap terug te nemen en zich volledig te focussen op haar gezin.

 Roos is voor veel vrouwen een inspiratie als het gaat om ondernemen. Tien jaar geleden opende ze haar eerste de salon en in de jaren die volgden verscheen ze in de mooiste bladen en kwam ze regelmatig op TV. Achteraf voelde ze zich een beetje bezwaard over hoe ze overkwam; als ‘powervrouw’ die alles kan en al haar zaakjes wel op orde zou hebben.

Ik deed wat ik moest doen
Twee jaar geleden werd Roos ineens ernstig ziek. Op haar Instagram account ‘The Happy Family’ vertelt Roos dat ze in deze twee jaar heeft geleerd hoe vergankelijk het leven eigenlijk is. “Ons bedrijf is in die tien jaar nog verder uitgebouwd en we zijn nog altijd hard groeiende, maar na alles wat er dit voorjaar gebeurt is besef ik des te meer hoe vergankelijk het leven is. Ik ben nooit een powervrouw geweest, ik deed wat ik moest doen.”

Roos heeft altijd samen met haar partner Bart-Willem van Huizum ondernomen. “Bart-Willem heeft de afgelopen twee jaar laten zien dat hij het ook zonder mij kan.” vertelt Roos. “Natuurlijk blijft het bedrijf van ons en blijf ik nauw betrokken, maar voor werken heb ik even geen tijd. Het moment is nu aangebroken om een stap terug te zetten en mij te focussen op mijn herstel.”

Bart-Willem, die druk bezig is met de voorbereidingen voor de opening van de salon in Arnhem, zegt: “Roos heeft altijd erg hard gewerkt, maar heeft nog een andere belangrijke taak en dat is moeder zijn. Dat geeft ze nu de hoogste prioriteit en dat is goed. Dat Roos niet meer in het bedrijf werkt, betekent niet dat ze zich er helemaal niet meer mee bemoeit. Ze is nog steeds mijn beste adviseur.”

www.beautybyroos.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed