In the Spotlight: Knippenduss, Koffieduss en Beautyduss

In the Spotlight: Knippenduss, Koffieduss en Beautyduss

Knippenduss, Koffieduss en Beautyduss, zijn de nieuwe hotspots van het Kleverpark in Haarlem! Deze 3 zaken zijn gelegen aan de Schotersingel en zijn alle drie gevestigd in hetzelfde pand. Femke, de eigenaresse, is een gedreven en zeer getalenteerde haarstilist.

Femke is 4 jaar geleden Knippenduss begonnen in haar tuinhuisje, maar al gauw liep dat hartstikke goed en heeft zij na 3 jaar Pam, een creatieve topstylist, in dienst genomen. Om uitbreiding mogelijk te maken en om haar droom om bij haar kapperszaak een koffiebar op te richten in vervulling te laten gaan, is zij samen met Pam verhuisd naar dit nieuwe pand met prachtig uitzicht op het Kleverpark. De koffiebar wordt gerund door Iris, een vrolijke meid met een grote passie voor koffie.
collage knippenduss
Je kunt bij Koffieduss terecht voor o.a. heerlijke koffie of thee en onweerstaanbare zoetigheden, zoals carrotcake, mama’s appeltaart en gezonde bites van SUE food. Bij Beautyduss kun je ontsnappen van de dagelijks sleur door middel van een heerlijke behandeling. Laat je door Emily lekker verwennen en kom helemaal tot rust.

Met Knippenduss, Koffieduss en Beautyduss wordt een totaal plaatje gecreëerd en staat men garant voor betaalbare kwaliteit.
Het doel van de eigenaresse is dan ook om iedereen met een glimlach de deur uit te zien gaan!

Schotersingel 115,
2023 AB, Haarlem

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed