The Hair X-perience maakt datum en uitbreiding voor 2018 bekend

The Hair X-perience maakt datum en uitbreiding voor 2018 bekend

GORINCHEM – De definitieve datum voor de tweede editie van The Hair X-perience is bekend: 3 en 4 juni 2018. Ook geeft de organisatie gehoor aan de vraag vanuit de kappersbranche naar meer aandacht voor het herenvak. Daarom lanceert The Hair X-perience voor 2018 een nieuw initiatief: Men’s Area. De datum en deze conceptuitbreiding vormen de belangrijkste uitkomsten van de evaluatie na de debuuteditie van The Hair X-perience, die een maand geleden plaatsvond in Gorinchem.

“Het is een bewuste keuze om de uitkomsten van de evaluatie openbaar te maken. We willen namelijk transparant zijn naar de kappersbranche”, legt organisator Giny Hurink uit. “Dankzij hun vertrouwen was de eerste editie zo’n succes met ruim 3000 bezoekers. Bezoekers en exposanten waren zeer te spreken over de eerste editie en we zijn zeer verheugd dat veel bedrijven al hebben aangegeven volgend jaar te willen deelnemen. In de afgelopen periode hebben we de eerste editie kritisch geëvalueerd en geluisterd naar feedback van zowel bezoekers als exposanten. Deze feedback heeft ertoe geleid dat we het concept gaan uitbreiden met een Men’s Area. Uit de enquêtes kwam veelvuldig naar voren dat er behoefte is naar meer aandacht voor het herenvak. Het is onze primaire taak om deze geluiden op te pakken en de kappers te voorzien in hun behoefte.”

Vraag naar meer demonstraties en shows

Uit de evaluatie en de enquêtes van de eerste editie van The Hair X-perience bleek ook dat bezoekers nog meer willen zien en beleven door middel van demonstraties en shows. “Afgelopen editie was dit al een belangrijk speerpunt, maar de vraag blijkt nog groter te zijn. Om gehoor te geven aan de vraag naar meer beleving, gaan we ons inzetten om het aanbod op de Demo Squares en de shows in 2018 uit te breiden ten opzichte van dit jaar”, zegt Hurink.   

Openingstijden bekend

Niet alleen de datum is nu definitief, ook de openingstijden zijn bekend. Op zowel zondag 3 juni als maandag 4 juni zijn de deuren van The Hair X-perience geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.hair-xperience.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed