Team Twins viert 25-jarig jubileum groots

Team Twins viert 25-jarig jubileum groots

Op 10 augustus 2016 bestond Team Twins exact 25 jaar. Een mijlpaal die in november groots werd gevierd met ruim 400 klanten. Het werd een middag van terugblikken op een flink aantal hoogtepunten, maar er werd ook volop vooruitgekeken.

Het is begin jaren ’90 als de tweeling Gea en Harma Renting de deuren van hun salon in Dalen openen. Vers van de kappersopleiding hebben ze heel helder voor ogen waar ze met hun zaak naartoe willen. Gea: “Mode, vormen, trends. Het vak is zoveel meer dan alleen knippen. Wij hebben ons team altijd gestimuleerd om verder te kijken, want dat zien onze klanten vervolgens ook weer terug in de salon. En dat is waar het uiteindelijk om gaat.” Harma: “Zonder het vertrouwen van onze klanten hadden we de salon in Dalen en later ook in Rolde, nooit zo neer kunnen zetten. Daarom was het jubileum een perfect moment om met al deze mensen het glas te heffen en ze iets terug te geven.”

Ruim vierhonderd vaste klanten kwamen op het feest af. Gea: “Het was echt een middag voor hen, met een Twins Fair vol leuke winkeltjes, heerlijk eten en natuurlijk bubbels.” In een korte film kwamen alle mooie momenten van 25 jaar Team Twins voorbij, waaronder de verschillende Coiffure Awards die de afgelopen jaren werden gewonnen. Gea: “Elke prijs is een hoogtepunt, maar de Team Award is een prijs voor de prestaties van het hele team en Agnes is de eerste kapper in Drenthe die Hairdresser of the Year werd. Die awards zijn extra speciaal.”

Natuurlijk kon ook een eigen jubileum-collectie niet uitblijven, gebaseerd op de trends van 2017. Elke haarstyliste van Team Twins heeft haar eigen inbreng gehad. Aan de hand van een collage vol mode, kleuren en teksten werden zes verschillende haarstijlen ‘ontworpen’ en samengebracht onder de titel ‘Glam Grunge Collection’. De collectie werd live on stage gepresenteerd door de modellen.
twins foto´s
Hetzelfde gebeurde ook met de resultaten van de Team Twins Make-Overs. Harma: “Met grote shows en in onze collecties werken we altijd met modellen die dan vaak een heel andere look krijgen. Het leek ons leuk om onze klanten ook eens de mogelijkheid te geven om een dag als topmodel in de watten te worden gelegd. Inclusief een nieuw kapsel, mooie make-up, een professionele fotoshoot en helemaal in het nieuw gestoken. Met dat idee hebben we in 2011 voor het eerst een make-overactie georganiseerd. Dat was een groot succes, dus hebben we er een jaarlijkse traditie van gemaakt. Vijf winnaressen van de make-overs, hebben tijdens het feest op de catwalk het eindresultaat laten zien. Een écht hoogtepunt van de middag.”

Team Twins steunt al jaren Stichting Haarwensen. Tijdens het jubileumfeest is er geld ingezameld voor deze stichting. Dat heeft 1735 euro opgeleverd. Dit geld wordt gebruikt voor het maken van pruiken van echt haar, bestemd voor kinderen die door ziekte geen eigen haar meer hebben. Wil je meer weten, kijk dan op www.teamtwins.nl.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed