Smith & Cult nu in Nederland

Smith & Cult nu in Nederland

Smith & Cult is in november gelanceerd in Nederland door Luxury Haircare.

dsc_0012

De oprichtster is Dineh Mohajer die al eerder in de VS een nagellakmerk oprichtte. De lancering vond plaats in de studio van Marcel Wanders in Amsterdam. Vandaar dat al zijn bijzondere objecten waren ‘versierd’ met lipglossjes en lakjes, heel leuk! Smith & Cult begon als nagellakmerk.

dsc_0007
De flesjes zijn groter dan je gewend bent, wel 14ml en zien eruit als stoere parfumflesjes. De lak zelf is vrij van Dibutyl Phthalate, Toluene, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor, Xylene, Ethyl Tosylamide en Triphenyl Phosphate. Daardoor zijn ze beter voor je nagels en ook fijn is dat je zelfs donkere kleuren makkelijk kunt verwijderen.

Beauty is emotion. It is sometimes idealistic, other times twisted, oddly fascinating, occasionally imaginary, yet always compellingDineh Mohajer

dsc_0018
Daar is nu ook een make-upcollectie bijgekomen; mascara, eyeliner, oogschaduw en lipproducten. Ook dit ziet er allemaal even stoer en mooi uit en leuk was dat je tijdens het event alles mocht uitproberen.  Ook waren er vertegenwoordigers over uit Amerika en twee visagisten, Ashlee en Sarah, aanwezig. Sarah Bland mag zelfs Beyoncé, Kyle Richards en Paris Hilton tot haar klanten rekenen!
Marit

Marit is beauty journalist en vormgever. Ze is de founder van WieWatHaar, een review- en inspiratieplatform over en voor de beauty branche. Daarnaast is ze redacteur voor TOP HAIR.

No Comments Yet

Comments are closed