SHOWCASE NEDERLANDSE HAARLIJN 26-03-2018

SHOWCASE NEDERLANDSE HAARLIJN 26-03-2018

Hét inspiratiemoment voor een creatief en succesvol voorjaar

Kappers die benieuwd zijn naar de nieuwste haartrends en -technieken voor het komend seizoen houden 26 maart a.s. alvast vrij in de agenda. Dan vindt in het vernieuwde en vertrouwde Orpheus theater te Apeldoorn namelijk de showcase plaats van de nieuwe Nederlandse Haarlijn: een weergaloos en inspirerend feest waarbij vaktechniek en de nieuwste hair fashion centraal staan.

De hipste kapsels, indrukwekkende optredens, heldere vaktechnische tips: alles wat je mag verwachten van hét trendevent van dit voorjaar komt voorbij. Wie vaker bij een presentatie van de Nederlandse Haarlijn is geweest, weet dat hij daar kan genieten van inspirerende shows, goed verzorgde presentaties en leerzame vaktechnische sessies. Op die manier ben je als kapper in één dagdeel perfect voorbereid op het nieuwe trendseizoen.

Look & Learns – Up close & personal
Nieuw zijn de look & learns die kappers kunnen volgen vóór de middag- en de avondpresentatie. Tijdens deze look & learns krijgen zij in een kleine setting de nieuwste trends tot in detail uitgelegd. Tickets voor deze sessies zijn inclusief de showpresentatie van de Haarlijn en een lunch of diner. Daarbij ontvang men ook een gratis toolkit t.w.v.
€ 27,-

Fun en feest
Naast inspiratie en vaktechniek is er natuurlijk ook volop ruimte voor fun en netwerken! Dit kan op het inspiratieplein in de grote foyer. Diverse firma’s laten hier hun nieuwste producten en innovaties zien. Daarbij is het een ideale gelegenheid om met andere gedreven en gelijkgestemde kappers nieuwe contacten te leggen. Of bestaande contacten juist aan te halen! Bijvoorbeeld binnen je eigen team. Mede door de interessante horeca-arrangementen is de presentatie van de Nederlandse Haarlijn namelijk ook de perfecte gelegenheid voor een gezellig maar leerzaam teamuitje!

Datum & tijden
Datum: 26 maart 2018 Tijden show: 14.00 en 20.00 uur
Tijden Look & Learns: 11.00 en 17.00 uur

Kaarten
De showcase op 26 maart a.s. belooft dus een groots feest te worden en een must go voor iedere kapper die zijn vak serieus neemt. Voor het volledige programma en tickets ga je naar www.nederlandsehaarlijn.nl.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed