Showcase Haarmodelijn viert het kappersvak

Showcase Haarmodelijn viert het kappersvak

Gedegen vaktechnische input, inspirerende trend-info en niet te vergeten het gezellige live contact met vakgenoten – we hebben het allemaal weer even moeten missen. Reden voor veel kappers om met extra veel plezier uit te kijken naar hét vaktechnische feest van het seizoen: de showcase van de nieuwe Haarmodelijn voorjaar/zomer 2022 op maandag 11 april a.s. Place to be is het sfeervolle én veilige Theater Orpheus in Apeldoorn.

Met indrukwekkende shows en inspirerende vaktechnische presentaties staat de showcase van de Haarmodelijn garant voor een totaalbeleving en een feestelijke ode aan het kappersvak. Dat maakt het event tot het ideale kick off moment voor het nieuwe haarmodeseizoen én het perfecte teamuitje. Vanuit de meest actuele trendinfo krijg je als kapper de nieuwste haarcreaties gepresenteerd, compleet met alle vaktechnische input die gerespecteerde vakgenoten je stap voor stap uitleggen. Zeker weten dat dit jou zal inspireren tot geweldige nieuwe looks bij je eigen klanten!

Look & learn

Naast de spectaculaire vaktechnische show-case zijn er ook verschillende regionale Look & learn sessies. In een klein gezelschap laten de topkappers uit de Haarmodelijn je de verschillende technieken zien en werken daarbij verschillende kapsels volledig uit. Je zit er met je neus bovenop: superleerzaam!
Je kunt kiezen uit vier data en locaties, namelijk 19 april – Apeldoorn, 25 april – Hoogeveen, 16 mei – Venlo en 17 mei – Rotterdam. Extra interessant is dat iedere deelnemer aan een Look & learn sessie gratis een set miniposters met de trendkapsels uit de Haarmodelijn krijgt. Kies je voor een Look & learn sessie én tickets voor de showcase, dan scoor je bovendien een interessante combikorting.

Online support

Voor een succesvol trendseizoen is de online toolkit van de Haarmodelijn ook dit voorjaar weer een absolute must. Hierin vind je een vaktechnische uitleg van alle kapsels plus heldere video’s om je medewerkers mee te trainen, uiteraard met aandacht voor arbo-regels. Ook aan promotie is gedacht. De toolkit bevat onder meer een voorbeeldpersbericht, een advertentie en een voorbeeldtekst voor een mail naar je klantenbestand. Ook zitten er in de toolkit foto’s van de trendkapsels en heb je de mogelijkheid om daarvan mini-posters te bestellen voor in de salon (gratis bij deelname aan een Look & learn sessie).

Reserveren

Voor showtijden, arrangementen en reserveringen voor de showcase op 11 april kijk je op www.haarmodelijn.nl. Dat is ook dé plek om je Look & learn te boeken en de toolkit te bestellen. Done? Dan ben je straks helemaal klaar voor een zonnig en succesvol voorjaar!

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed