Schwarzkopf Professional kondigt de lancering van Chroma ID aan, het eerste 100% personaliseerbare semi-permanente mix & tone kleurensysteem.

Schwarzkopf Professional kondigt de lancering van Chroma ID aan, het eerste 100% personaliseerbare semi-permanente mix & tone kleurensysteem.

Als antwoord op de vraag naar volledig personaliseerbare kleuren, zelfexpressie en een low-commitment haarkleur, is Schwarzkopf Professional verheugd om de nieuwe lijn CHROMA ID te introduceren.
CHROMA ID is Schwarzkopf Professional’s eerste 100% aanpasbare, semi-permanente mix- en toon kleurensysteem met geïntegreerde Bonding Technology voor intensieve verzorging. CHROMA ID biedt een complete kleurlijn die de ware identiteit van elke individuele klant tot uitdrukking brengt – van natuurlijk, koel blond tot opvallend felroze! – voor een oneindig aantal kleurmogelijkheden, zonder het haar te beschadigen.
Durf te kleuren met CHROMA ID en geef uitdrukking aan de persoonlijkheid van uw klanten!


CHROMA ID: True Colour Identity
Voor onbeperkte kleurcombinaties met de mogelijkheid tot maximale personalisatie, het 100% mengbare portfolio bevat de volgende producten, die tot 15 wasbeurten* kunnen standhouden:
• 6 Intense Bonding Color Masks, voor gewaagde en expressieve kleuren is er een mogelijkheid tot het naar de persoonlijke kleurwens aanpassen van Bonding Color Masks of het creëren van pasteltinten bij vermenging met het Clear Bonding Mask.
• 13 Bonding Color Masks, voor het bieden van low-commitment kleurservices, zoals het verbeteren of opfrissen van doffe middenlengtes en punten of het verhogen van kleurbehoud van IGORA ROYAL- of VIBRANCE-tinten.
• 6 Bonding Color Masks voor thuis, om salonklanten te helpen hun kleurlevendigheid thuis te behouden of te vernieuwen.
• 1 Clear Bonding Mask voor thuis, om de intensiteit van de Bonding Color Masks te verminderen of om pasteltonen te creëren.


Het portfolio van CHROMA ID is gebaseerd op de best presterende kleuren van Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL en IGORA VIBRANCE, waardoor het voor kappers eenvoudig is om de juiste CHROMA ID tint te kiezen voor elke kleurenservice met dual- application, free-hand of volledige kleurenservice.

afhankelijk van de basis van het haar en de gebruikte CHROMA ID-tint

CHROMA ID: Durf te kleuren zonder schade
Schwarzkopf Professional begrijpt dat kleur persoonlijk is, maar zelfs degenen die bereid zijn om hun haar eerst te blonderen voor een gedurfde, expressieve uitstraling zijn nog steeds bezorgd over schade, evenals over de levensduur van de kleur. Met de geïntegreerde Bonding en Low Salt Technology, gecombineerd met diep verzorgende formules, stelt CHROMA ID kappers in staat om het haar van hun klanten te kleuren en tegelijkertijd de algehele haarkwaliteit te behouden en zelfs te verbeteren.
• Bonding Technology versterkt de binnenste haarstructuur voor sterker haar met minder breuken.
• Low Salt Technology verlaagt de pigmentpenetratiebarrière, waardoor de hoeveelheid kleurpigmenten die in het haar terechtkomen wordt gemaximaliseerd, voor een betere kleurdepositie.
• Keratine en Panthenol zorgen voor extra verzorging en sluiten de buitenste schubbenlaag af voor een betere haarkwaliteit.
CHROMA ID: Oneindige kleuren en diensten
CHROMA ID’s brede assortiment aan kleurmaskers stelt kappers in staat om diensten aan te bieden die werkelijk voldoen aan de behoeften van elke individuele kleurklant:
• Neutralisation Koele tint met anti-geel effect op lichtblonde, zilveren of witte ondergronden of anti-oranje effect op donkerblonde ondergronden.
• Pastel Services Onbeperkt creëren van pasteltinten door een CHROMA ID Bonding Color Mask te mengen met het Clear Bonding Mask.
• Colour Refresh Breed scala aan directe toepassingsmogelijkheden of aangepaste kleuropfrissingen voor op maat gemaakte kleuren.
• Bold Services Onbeperkt heldere, intense en creatieve kleuren.
Ontworpen voor een kleuropfrissing voor thuis, klanten kunnen hun perfecte haarkleur behouden tussen de salonbezoeken door dankzij de bijpassende Bonding Color Masks.

CHROMA ID: Digitale ondersteuning en inspiratie
Voor de eerste keer ooit heeft Schwarzkopf Professional de Augmented Reality functionaliteit geïntegreerd in de House of Color app, mogelijk gemaakt door CHROMA ID. Dit betekent dat kappers hun klanten kunnen enthousiasmeren en tegelijkertijd de verwachtingen van hun klanten kunnen waarmaken, omdat ze virtueel de gepersonaliseerde kleuren kunnen laten zien als toevoeging op de consultatie-ervaring. Een serie van negen spannende looks, met gedetailleerde stap-voor-stap content, is ook gecreëerd voor oneindige kleurinspiratie. En vanaf maart zal de Essential Looks Collectie van Schwarzkopf Professional de trend #CAMOUFLAGING bevatten, die een seizoensgebonden pallet van pastelkleuren laat zien, gemaakt met CHROMA ID – perfect voor de lente/zomer 2020.
Bezoek http://www.schwarzkopf-professional.nl/ voor gedetailleerde informatie over de CHROMA ID producten, looks en de beschikbare in-salon diensten. Blijf op de hoogte van de inspirerende wereld van CHROMA ID door het volgen van de sociale media kanalen van Schwarzkopf Professional (@schwarzkopfpronl) en ontdek de volledige personalisering van de kleuren via de #CHROMAID-hashtag.
CHROMA ID producten en diensten zijn beschikbaar vanaf januari 2020.


Over Henkel
Henkel opereert wereldwijd met een goed gebalanceerd en divers productportfolio. Dankzij sterke merken, innovaties en technologieën neemt het bedrijf met zijn drie divisies leidende posities in zowel de industriële als consumentenmarkten. Henkel Adhesive Technologies is wereldleider in alle industriesegmenten van de kleefstoffenmarkt. In zijn divisies Beauty Care en Laundry & Home Care heeft Henkel leidende posities in vele markten en categorieën over de hele wereld. Henkel is opgericht in 1876 en kan terugkijken op meer dan 140 jaar succes. Bij Henkel werken wereldwijd ongeveer 53.000 mensen. Zij vormen een gepassioneerd en zeer divers team verenigd door een sterke bedrijfscultuur, een gezamenlijk doel om duurzame waarde te creëren en gedeelde waarden. Als erkend leider op het gebied van duurzaamheid bekleedt Henkel topposities in verschillende internationale indexen en rankings. Henkels preferente aandelen zijn genoteerd aan de German Stock Index DAX.
Kijk voor meer informatie op www.henkel.com

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed