SalonDate

SalonDate

Een innovatieve matchmaker in de beautybranche die salons en consumenten samenbrengt door slimme software oplossingen.

Nederland is een innovatief bedrijf op het gebied van salon software rijker: SalonDate. Echter is SalonDate geen standaard software bedrijf, er wordt namelijk veel verder gekeken dan wat er in de basis nodig is om de administratie van een salon goed op orde te hebben en de salons te ontzorgen op dit gebied. Zo biedt SalonDate een zeer uitgebreid software pakket aan voor in de salon zelf, maar wordt er ook aan de consument gedacht. Met een frisse, trendy website vol met informatieve en actuele content over beauty secrets en tips van professionals worden consumenten getriggerd om een afspraak te maken bij een salon die gespecialiseerd is in hetgeen de consument zoekt. SalonDate is een matchmaker tussen de beauty professionals en de consument, die de salons volledig ontzorgen op software gebied.

Totaaloplossing voor de salon
Salons gebruiken verschillende tools om hun zaken te regelen. Een (online)agenda, kassasysteem en crm systeem zijn daarbij de basics. SalonDate biedt dit uiteraard aan, maar kijkt daarnaast verder wat een salon nog meer nodig heeft om succesvol te zijn. De onderstaande oplossingen zijn door de makers van SalonDate goed doordacht en toekomstbestendig uitgewerkt.

– online agenda – kassasysteem – crm systeem
– analyse tool
– uitgebreide consumenten website met beauty tips & trics waarop direct een afspraak   ingepland kan worden bij de gewenste salon
– de mogelijkheid voor salon eigenaren om vacatures te plaatsen
– een waterdicht crm systeem waaruit ook gerichte mailings verstuurd kunnen worden
– marketing support op aanvraag

 

SalonDate is bijzonder
Er zijn talloze spelers op de markt die salon software aanbieden, maar waarom springt SalonDate daar met kop en schouders bovenuit? De reden is simpel. De makers van SalonDate hebben tijdens de ontwikkelfase veel gesprekken gehad met salon eigenaren en echt geluisterd naar waar zij behoefte aan hebben. Daarbij komt dat ze hun technische expertise hebben gebruikt om volledig, plus een stapje extra, aan de wensen van salon eigenaren te voldoen. De kosten van de pakketten zijn bewust laag gehouden (een salon start al vanaf €10 per maand) om zoveel mogelijk salons de mogelijkheid te bieden om aan boord te komen en een groot, goed en professioneel platform op te bouwen. De samenwerking met SalonDate verdient zich in principe al terug op het moment dat een salon kiest voor SalonDate. Oprichter van SalonDate Stephano Heath: ‘’Wij bieden salons een totaaloplossing. Enerzijds ontlasten we de salon eigenaar volledig qua software, anderzijds zorgen we ervoor dat de consument op meerdere manieren wordt getriggerd en een loyale klant wordt en/of blijft van de salon. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs, volledig geautomatiseerd en met een persoonlijke, next level klantenservice. Ik ben een echte ondernemer en denk graag met andere ondernemers mee om samen een zo goed mogelijk resultaat te behalen.”


Rocksolid customer experience
Met de totaaloplossing van SalonDate wordt de customer journey helemaal geoptimaliseerd. Het wordt de klant zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk gemaakt om via verschillende kanalen op een herkenbare en easy manier in contact te komen met een salon en de professionals die erachter staan. Van het triggeren van de klant op social media, connecten via de website van de salon én van SalonDate tot aan de customer experience in de salon zelf, SalonDate regelt het voor de salons.

www.salondate.nl

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed