Royal Kiss wint Dutch Beauty Award 2020

Royal Kiss wint Dutch Beauty Award 2020

“Absoluut de beste kleurbehandeling die ik ooit heb gehad”, oordeelde de jury op maandagavond 7 september over Royal Kiss. Het merk won met zijn innovatieve kleurproducten Softshades en Safeshades de Dutch Beauty Award 2020 voor Beste Salonproduct. Een knappe prestatie, gezien de moordende concurrentie in de professionele haarverzorgingsmarkt.

De Dutch Beauty Award wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty en is zonder twijfel de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland. Dit jaar werd het geduld van de genomineerden extra op de proef gesteld, want door de coronacrisis was de eerder geplande uitreiking op 20 april doorgeschoven naar 7 september. Helaas geen gala-uitreiking dit jaar, maar een online stream (locatie: ‘wherever you want!).

Deze ‘first glamourous digital ceremony’ was er niet minder spannend om. In maar liefst 25 categorieën streden nieuwe cosmeticaproducten om de eerste, tweede en derde plaats. Alltime Dutch Beauty Suzanne Klemann presenteerde de avond en mocht een voor een de winnaars bekendmaken. Absolute topper in de categorie Salonbehandeling Haar werd Royal KIS met z’n innovatieve kleurproducten SofShades en SafeShades!

Jury lovend

Alle inzendingen worden elk jaar kritisch onder de loep genomen door de Experts of Beauty, een vakkundige jury van beautyjournalisten uit de traditionele en online media. Zij beoordelen de producten op onder meer inhoud, werking, uitstraling en prijs. Per categorie zetten ze de drie besten op een voetstuk. Over de kleurinnovaties van Royal KIS waren ze zonder meer lovend:

Over Royal KIS SafeShades:

• ‘Royal KIS SafeShades is absoluut de beste kleurbehandeling die ik ooit heb gehad. De kleuren zijn lang houdbaar, beter dekkend, geven de mooiste haarkwaliteit en zijn safe.’

• ‘De nieuwe generatie permanente haarkleuring van Royal KIS SafeShades biedt de perfecte harmonie tussen wetenschap en natuur, dat vind ik geweldig.’

Over Royal KIS SoftShades:

• ‘De ammoniavrije, vegan formule in Royal KIS SoftShades geurt heerlijk en mijn haar werd geweldig soepel en shiny.’

• ‘De behandeling duurt slechts 20 minuten en heeft een lange houdbaarheid.’

Een op veel vlakken memorabele avond. En al was het geen ‘old school gala’, de winnaars hebben beslist kunnen shinen!

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed