Programma FNV MOOIDag 2017 bekend en inschrijving gestart!

Programma FNV MOOIDag 2017 bekend en inschrijving gestart!

Het is zo ver! Het programma van de FNV MOOIDag 2017 is bekend en de inschrijving is gestart. Op maandag 9 oktober zal alweer de achtste editie van de FNV MOOIDag plaatsvinden. Ben jij weer klaar voor een leuke en leerzame dag uit met collega’s uit de gehele Uiterlijke Verzorgingsbranche? Schrijf je dan snel in op www.fnvmooidag2017.nl.

Over de FNV MOOIDag

Na zeven fantastische edities is de FNV MOOIDag uitgegroeid tot hét evenement voor iedereen werkzaam in de uiterlijke verzorging. Ook dit jaar belooft het weer een dag vol nieuwe inzichten, boeiende thema’s, interessante ontmoetingen en inspirerende presentaties te worden. Samen met collega’s beleef je een leerzame en leuke dag uit. Dus ben jij kapper, schoonheidsspecialist, pedicure, visagist, nagelstylist of werkzaam in de wellness? Kom dan naar de FNV MOOIDag en laat je inspireren door de nieuwste vaktechnieken, de laatste trends én mooiste producten.

Een MOOI programma

Ook dit jaar staat er weer een MOOI programma op de planning. Met onder andere Karin Bloemen en Jan Heemskerk in het ochtendprogramma, een uitgebreide kennis- en belevingsmarkt met veel shop, voordeel en informatie en natuurlijk een uitgebreid middagprogramma met leerzame Look & Learns waaronder:

– Haarlijn najaar/winter 2017-2018, door Richard Jordan.

– Hairweaving, door Mariëlle Bastiaansen.

– Hair art tribal shaving, door Dji Cihan.

– (Nieuw) functie- en loongebouw kappers, door FNV MOOI.

– Licht- en kleurentherapie, door Greet Hoedeman.

– Vragen(v)uur Wkkgz, door Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

– 3D Make-up, door Juliette den Ouden.

– Wimperlifting, door Stephanie Holt.

– PolyGel, door Tracey Lee.

– Stamping nail art, door Dieuwertje Timmer.

– Nail Trend watch, door Tracey Lee.

– Verdieping freestechnieken, door Karolien van der Scheer.

– Werken met de Omnicut, door Antoinette Verweij.

– Blauwdrukken en voetwratten, door Antoinette Verweij.

– Multifunctionele massage, door Mirel Haze.

– Veelzijdigheid van essentiële oliën, door Sandra Vermeulen & Mariëlle Doornberg.

– Hot Chocolate massage, door Mirel Haze.

– Beeld- en merkenrecht, door Els Doornhein.

– Slim verkopen, door Frank Berghuis.

Maar er is meer..

Naast een uitgebreid en leerzaam programma is de FNV MOOIDag ook een gezellige dag uit met collega’s uit de branche. Ontmoet op deze dag meer dan 500 andere professionals uit de verschillende vakgebieden en maak op de kennis- en belevingsmarkt kennis met diverse partijen uit de branche. Ook kun je bij FNV MOOI terecht voor informatie en advies over zaken als werk en inkomen, de voordelen van lidmaatschap en de waarde van FNV MOOI voor jou en voor de branche. Als laatste zal je deze dag natuurlijk niets te kort komen qua hapjes, drankjes en entertainment. Kortom; alle elementen zijn aanwezig om er een leerzame, inspirerende en gezellige dag van te maken!

Belangrijke informatie

Dit alles zal plaatsvinden op maandag 9 oktober 2017 in theater Spant! in Bussum. Vanaf 09:00u ben je van harte welkom. FNV MOOI vraagt een bijdrage van € 25,- aan leden, niet-leden betalen € 33,50. Dit bedrag wordt gebruikt voor een volgend evenement. Enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in via www.inschrijfformulier.fnvmooidag.nl. Let op vol = vol, per Look & Learn is beperkt plaats.

Meer informatie over de FNV MOOIDag 2017 en het programma vind je op www.fnvmooidag2017.nl. Houd ook onze Facebook– en Twitterpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws. We ontmoeten je graag op maandag 9 oktober, tot dan!

MOOI als je je blijft ontwikkelen!

De FNV MOOIDag wordt mede mogelijk gemaakt door het CvAE en het O&O Fonds.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed