PROFESSIONELE L’ORÉAL HAIR ARTISTS TEZAMEN IN LAB THEATER SHOW

PROFESSIONELE L’ORÉAL HAIR ARTISTS TEZAMEN IN LAB THEATER SHOW

Afgelopen zondagavond vond in Theater Amsterdam de eerste editie van het event L’Oréal All Brands (LAB) plaats. De spraakmakende theatershow vóór en dóór een indrukwekkende line-up van hair directors, artists en experts in samenwerking met L’Oréal. Artists zoals Berni Ottjes, Tim Kruik, Kinki Kappers, Bert de Zeeuw en The Color hebben tijdens het event een inspirerende show neergezet. Ook werden de winnaars van de Color Contest 2018 van L’Oréal Professionnel bekend gemaakt. LAB faciliteert met trots een interactief podium waar kunde, kennis en creatie samen komen voor meer dan 1100 vakmensen.

LEADING HAAR SHOWS
Maar liefst vijf gloednieuwe haarshows door L’Oréal leading artists stonden op het podium van Theater Amsterdam. Op de bühne stond niemand minder dan Berni Ottjes voor L’Oréal Professionnel, kenmerkend door fashionable en innovatieve creaties met Franse slag. Tim Kruik creëerde met Kérastase prachtige high-end looks waar beweging en glans het uitgangspunt vormde. Team Kinki knalde van het podium af met de artistieke uitgesproken kleuren gemaakt met Colorful Hair van L’Oréal Professionnel. Floor Mulder van haircoloring salon The Color sierde met instagram modellen en uitgesproken maar draagbare kleurrijke looks een trendsettend straatbeeld. Bert de Zeeuw vertegenwoordigde Redken Brews met kenmerkende heren looks door de jaren heen, geïnspireerd op de tijd van nu. Alle shows werden ondersteund door theatervullende moodfilms geprojecteerd op een imposant projectiescherm van meer dan 10 meter lang.

LAB PLAYGROUND
In de blackbox van het theater werd de LAB playground geïntroduceerd. Een nieuwe en interactieve manier om verschillende nieuwe lanceringen en initiatieven van alle professionele merken van L’Oréal te ervaren. In de corners met de thema’s Color, Naturality, Luxury, Men en Digital konden genodigden door middel van tester tafels, levensgrote moodfilms en expert presentaties geïnformeerd worden over de actualiteiten van L’Oréal Professionnel, Redken Brews, Kérastase, Shu Uemura, Matrix, Biolage en Décleor.

FINALE COLOR CONTEST 2018
Ook vond de finale van de Color Contest 2018 plaats. 14 genomineerde kleurspecialisten hebben hun creativiteit laten zien binnen de categorieën Color Me French en Color Addict. De jury bestaande uit onafhankelijke technische vakspecialisten hebben gekeken naar creativiteit, expertise en vernieuwing.
De absolute winnaars zijn Lise Smit (Tim Kruik Hairstudio) en Martijn Plegt (Kinki Kappers). Volgens de jury uitverkozen met hun expertise op het gebied van haarkleur, een visie op huidige en komende haarkleur trends en vernieuwende en inspirerende recepten. De winnaars gaan op een 3-daagse citytrip naar Berlijn of Parijs en krijgen daarnaast een kleurtraining van L’Oréal’s top ambassadeurs voor de hele salon.

Jury formatie: Philippe Zemmit (wereldwijde Education Director L’Oréal Professionnel), Scott Sloan (eigenaar van Sloans Salons in Sydney en winnaar Hairdresser of the year 2017) en Sally Brooks (eigenaar van Brooks & Brooks Salons in London en winnares International L’Oréal Color Trophy 2017).

#WEARELAB
@LOREALPRO @REDKENREADY @KERASTASE_OFFICIAL
@SHUARTOFHAIR @DECLEORPARIS @MATRIX @BIOLAGE

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed