Previa Man: Energising Anti-Hairloss Treatment

Previa Man: Energising Anti-Hairloss Treatment

Previa Energising Treatment: Essentiële haarverzorging voor mannen

Wanneer het om stijl gaat, laat een man niets aan het toeval over. Over ieder afzonderlijk detail wordt nagedacht, van de schoenen tot de accessoires en -misschien nog belangrijker- van het haar tot de baard. Juist voor deze stijlvolle man heeft Previa een exclusieve haarverzorgingslijn ontwikkeld die het haar en de hoofdhuid voedt, verzorgt en haaruitval tegengaat.

De Man Wash en Man Tonic vormen samen een dagelijks schoonheidsritueel -de Energising Treatment- voor de man. Het belangrijkste ingrediënt van deze verzorgingsproducten is de alsemplant (artemisia absinthium). Deze plant heeft stimulerende eigenschappen waarmee het de hoofdhuid zuivert, verstevigt en de bloedcirculatie bevordert. Zoals we van Previa gewend zijn, is ook dit alsemplantextract op organische wijze verkregen zonder gebruik te maken van alcohol, parabenen, glycerine of andere onnatuurlijke hulpmiddelen. Dit om maximale kwaliteit, integriteit en verzorging te bereiken.

Een verzorgende en verstevigende wasgel voor lichaam en haar met biologisch extract van alsemplant en stamcellen van druiven. Geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruiksaanwijzing: maak het haar nat onder de douche, verdeel het product over haar en hoofdhuid en masseer het in. Laat het 3 tot 5 minuten inwerken en spoel het uit.

Tip: gebruik de Man Wash ook eens onder de douche voor een zijdezachte huid na het scheren! Previa | Man Wash | Hair + Body + Shave | € 21,35 | 250 ml

Hoofdhuid stimulerende en haaruitval voorkomende lotion in sprayvorm. Extract van alsemplant en stamcellen van druiven stimuleren de bloedcirculatie in de hoofdhuid en voorkomen zo haaruitval. Geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruiksaanwijzing: spray de lotion van een afstand van 1-2 cm op de huid, masseer licht in. Niet uitspoelen.

Tip: een gemakkelijk te gebruiken product in een handige travel size. Ideaal om altijd bij je te hebben, bijvoorbeeld op reis of in je sporttas! Previa | Man Tonic | Hair + Scalp | € 20,13 | 150 ml

De haarverzorgingsproducten van het van oorsprong Italiaanse merk Previa zijn 92% natuurlijk en bevatten geen sulfaten, kunstmatige kleurstoffen, parabenen, minerale oliën en lanoline. Door de chemische stoffen te vervangen door zuivere producten, blijft het haar langer schoon en vermindert de elektrostatische lading van het haar aanzienlijk. De producten van Previa zijn intens voedend, diep verzorgend en bestaan bovendien uit een exclusief geurenboeket geïnspireerd op de perfectie van de natuur.

Geurnoten Energising Treatment
Een unieke reis door het hart van de natuur, geïnspireerd op de schoonheid van natuurlijke elementen. Verleidelijke en tijdloze, fruitige geuren van mandarijn en bergamot voeren de boventoon op een basis van muskus en sensuele patchoeli. Het hart van magnolia maakt de geur compleet.

*I’m Green™
Eco-verpakking vervaardigd van uit suikerriet afkomstige materialen.
We hebben ervoor gekozen een materiaal te gebruiken dat is verkregen met een bijzonder innovatief, technologisch productiesysteem dat milieuvriendelijk polyethyleen maakt van suikerriet. Hierdoor wordt tijdens de productie van Previa verpakkingen veel minder kooldioxide uitgestoten, waardoor het milieu ontziet. Dit ligt dan ook aan de basis van Previa: zij geven altijd de voorkeur aan materialen die het milieu niet tot zo min mogelijk belasten.

Over Previa
Previa gelooft in de perfectie van de natuur en zet zich ervoor in haar te beschermen door het gebruik van natuurlijke, zuivere producten. De formules van Previa bevatten geen chemische tensioactieve stoffen, conserveringsmiddelen, aardoliederivaten en kunstmatige kleurstoffen. Alle ingrediënten zijn afkomstig van een veilige productieketen en zijn bewerkt zonder het gebruik van chemische stoffen. Previa is zich bewust van het effect van onze keuzes als mens op onze planeet. Daarom zijn alle verpakkingen gemaakt van uitsluitend innovatieve en ecologische materialen. Previa steunt eenvoud: de formules zijn op extracten van producten van Italiaanse oorsprong gebaseerd. De gecertificeerde en biodynamische actieve bestanddelen zijn vanwege het respect voor mens en milieu met behulp van gepatenteerde innovatieve technologische processen geëxtraheerd en gemengd.

Geurenboeket
Geheel in lijn met haar overtuiging biedt Previa een exclusief geurenboeket geïnspireerd op de natuur. Dit bestaat uit unieke geuren die zijn ontstaan uit de samenwerking met de beste meesterparfumeurs. Een omhullend en fijn geurenboeket, geïnspireerd op de natuur omdat ze emoties losmaakt en van iedere behandeling een unieke en onvergetelijke ervaring maakt. Deze exclusieve combinaties – van roos en jasmijn op een basis van oriëntaals hout tot citrusnoten op een basis van amber – maken Previa herkenbaar en uniek.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed