Pluisvrije mooie krullen

Pluisvrije mooie krullen

Behoudt de essentie en de aard van golvend haar, kroeshaar en gekruld haar.

Het haar los laten hangen was het begin van de redding, schoonheid en identiteit van vrouwen met gekruld haar. Dit gaat aan alle trends voorbij.

Vrouwen die het privilege hebben om haar te hebben met een dergelijke structuur kiezen voor echt haar. Daarmee tonen ze hun waardering voor hun natuurlijke vormen en bevrijden ze zich van sociale patronen en paradigma’s.

Krul Therapy

De professionele behandelingen Kurl Therapy zal zorgen ervoor dat de opperlaag volledig herstelt, dat het haar zeer goed gevoed en gehydrateerd wordt en zijn inwendige kettingbalans behoudt. Zo blijven de integriteit en kracht van de cortex bewaard, krachtige bondgenoten in het overgangsproces van het haar.

De vele actieve ingrediënten van de lijn, colageen en elastine, zorgen er samen met tannine voor dat de oplevingskracht van het haar terugkeert. Deze stoffen verbeteren de natuurlijke vormgeving en vormen een beschermende, structurele film op de opperlaag die de krachtige golven in het haar herstellen en ze bewerkbaar maken. De vochtinbrengende, lipide componenten als karitéboter en essentiële oliën, behouden het inwendige vocht van de vezel en zorgen zo voor intense voeding, bescherming tegen de zon, stralend haar en zachtheid van aan de wortels tot de delen van het hele haar met verschillende texturen.

www.continentsfashiongroup.com 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed