Paddy McDougall sluit zich aan bij Indola

Paddy McDougall sluit zich aan bij Indola

Indola heeft een nieuwe ambassador bekend gemaakt. Paddy McDougall zal het global team gaan versterken.

Indola, het exclusieve professionele haarmerk is trots om Paddy McDougall te mogen verwelkomen als nieuwe global ambassador, naast bestaande ambassador Andy Smith.

Paddy zal nauw samenwerken met Andy, voor het creëren van coupes, kleuren en stijlen om Indola kappers en hun klanten te inspireren. Het getalenteerde team is al begonnen met het creëren van de volgende Indola Street Style Collection, die in 2019 uit zal komen.

Paddy zal ook veel met Indola samenwerken voor het ontwikkelen en lanceren van nieuwe productinnovaties, het creëren van inspirerend beeldmateriaal en als woordvoerder voor het merk voor de pers en kappers.

Paddy is werkzaam voor Rainbow Room International in Glasgow, Schotlands grootste salon groep, en heeft een succesvolle carrière, gevuld met prestaties en uitgebreide ervaring.

Als voormalig lid van de Schwarzkopf Professional Young Artistic Team heeft Paddy zich opgewerkt als één van Engelands meest veelbelovende namen, met een plek in de prestigieuze Fellowship van het British Hairdressing F.A.M.E. Team. Als deel van het team van 2018 heeft Paddy kunnen leren van iconen in de industrie en een collectie gefotografeerd met de legendarische fashion fotograaf Rankin.

Paddy heeft ook veel ervaring opgedaan in de wereld van session styling, was lid van het team voor Duffy en heeft gewerkt voor shows van o.a. Rick Owens, Y3 en Yves Saint Laurent in Londen, Parijs en Milaan.

Recentelijk is Paddy erkend door het Creative Head voor de geprezen IT List awards, waar hij is benoemd tot de It Guy 2018.

Simon Ellis: “We zijn blij om Paddy te verwelkomen bij Indola, en kijken er naar uit om samen te werken. Als één van de meest opkomende namen in het Britse hairdressing weten we dat hij een speciale en frisse bijdrage zal leveren aan het merk. Zijn ervaring en creatieve visie zullen Andy perfect aanvullen, en we kunnen niet wachten om te delen wat hij zal creëren.”

Indola is een digital-first professioneel haarmerk, dat als doel heeft het leven van onafhankelijke kappers te vergemakkelijken met smart, makkelijk te gebruiken online educatie, inspirerende tutorials, innovatieve producten en een groeiende social media gemeenschap.

indola.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed