& Other Stories lanceert haarverzorgingslijn met celebrity haarstylist Kylee Heath

& Other Stories lanceert haarverzorgingslijn met celebrity haarstylist Kylee Heath

& Other Stories is enthousiast om een gloednieuw concept te introduceren in hun geliefde beauty- assortiment: haarverzorging. Co-developer en celebrity haarstylist Kylee Heath werkte met producten uit deze range voor de kapsels van Nicole Kidman tijdens de verschillende award-uitreikingen dit voorjaar. Het uitgebreide assortiment van high-performance haarproducten is voor iedereen beschikbaar in de winkels en online vanaf 16 augustus 2018.

De nieuwe haarverzorgingslijn is ontwikkeld in samenwerking met celeb-stylist Kylee Heath uit LA, een expert op het gebied van rodeloper momenten en de typische LA stijl.

 

‘Mijn rol als co-developer van de nieuwe & Other Stories haarverzorgingslijn was om het perspectief van een styliste uit LA toe te voegen aan het proces. Ik heb ieder product getest – op mijzelf en mijn klanten – om ervoor te zorgen dat elk product zijn werk doet. Ons doel was om hoogwaardige reinigings- en styling producten te ontwikkelen en ik ben er trots op dat ik deel heb uitgemaakt van iedere stap in het proces’, Aldus Kylee Heath, haarstylist.

Kylee Heath heeft de haarverzorgingslijn al meerdere malen in de praktijk toe kunnen passen gedurende het 2018 award seizoen. De kapsels van Actrice Nicole Kidman tijdens de SAG Awards, Golden Globes en Oscars werden allemaal gemaakt met de high-performance & Other Stories haar producten. Heath gebruikte de producten ook voor de geweldige look van Riley Keough tijdens het Met Gala.

‘Samen met Kylee Heath hebben we veel inspiratie gehaald uit het leven in LA en gekeken naar haarverzorging die geschikt is voor een dag op het strand tot een avond uit. De collectie concentreert zicht op drie categorieën: Restore, Universal en Fullness. Met de verschillende collecties kun je de gewenste look creëren: of het nou gaat om zachte, bouncy of glanzende lokken. Allemaal met een goed uitgebalanceerde geur’, aldus Frida Fagerholm, Head of Beauty & Other Stories.

 

 

 

 

 

 
De Restore lijn biedt volledige voeding en verzorging. Deze bevat producten die je haar herstellen en zorgen voor een gezonde, zachte en frisse glans. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik of wanneer je extra aandacht wilt geven aan je haar. Het assortiment bevat hydraterende plantaardige keratine en hibiscus extract die de haarvezels opvullen voor een zachte, verzorgde look. Een mix van kokos-, jojoba- en avocado-olie beschermt en herstelt beschadigd haar en levert tegelijkertijd een soepel, verzorgd hoogglansresultaat. Het assortiment van Restore bevat de volgende producten: scalp scrub, intensive mask, leave- in mask, shampoo en treatment.

De Universal lijn is voor elke gelegenheid en omvat producten die volume, kracht en voeding leveren voor gezond uitziend haar. Elke formule heeft verschillende functies en stylingproducten die beschermen tegen zowel kroezen als statisch haar. Het assortiment bevat natuurlijke ingrediënten zoals artisjok, moringa boom en proteine uit quinoa. Hun multifunctionele eigenschappen vergroten de veerkracht en vitaliteit van het haar. De Universal lijn bevat de volgende producten: beach spray, blow-out lotion, primerspray, dry shampoo, shampoo en conditioner.

De Fullness lijn geeft royal volume voor wanneer je iets extra’s wilt. Ze bestaat uit een reeks stylingproducten die het haar optisch meer volume geven. Het assortiment is samengesteld met erwt-extracten, loquatblad en zeewier vanwege hun vermogen om te hydrateren zonder het haar te verzwaren. De Fullness lijn bestaat uit volume powder, thickening crème, texture spray, dry shampoo, shampoo en conditioner.

& Other Stories moedigt je aan om producten uit de drie lijnen met elkaar te mixen om zo jouw favorieten te vinden. Kies de producten die voor jou werken. Elke lijn heeft een eigen kenmerkende geur, mede ontwikkeld door parfumeur Jêrome Epinette. Daarnaast zijn alle producten geschikt voor alle haartypen en veilig te gebruiken voor gekleurd en chemisch behandeld haar.

 

 

 

De & Other Stories haarverzorgingslijn is vanaf 16 augustus verkrijgbaar in de winkels en online op stories.com.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed