Ondernemen in onzekere tijden

Ondernemen in onzekere tijden

EXPERTS AAN HET WOORD: gratis Webinar woensdag 17 februari 2021 van 20.30 uur tot 22.00 uur

Momenteel zit de hele wereld, en zeker ook de kappersbranche, in een hele vreemde tijd. Nog nooit is het voorgekomen dat onze kapsalons zo lang gesloten zijn geweest. Hoe we met deze situatie om moeten gaan kon niemand vooraf leren, wie had zoiets kunnen voorzien? Iedereen dealt ermee op zijn eigen manier en probeert er het beste van te maken, overleven is misschien een betere omschrijving. 

Om jullie te ondersteunen hebben wij dit webinar met experts georganiseerd. Zij bieden jullie actuele business oplossingen en tips voor deze speciale tijden die jullie kunnen helpen zo goed mogelijk door deze crisis te komen. 

RONALD GEERLINGS / Kappersadministratie.nl 

Ronald is accountant in de kappersbranche. Samen met zijn collega’s helpt hij kappers om hun bedrijfsvoering inzichtelijk te krijgen op het gebied van financiële administratie, personeelszaken en salonautomatisering. Ronald heeft veel kennis van de kappersbranche en probeert altijd informatie aan te reiken waar je als kapper mee verder kunt. Ronald zal de laatste inzichten uit de branche delen en neemt de diverse steunmaatregelen door. Tevens is het mogelijk om hem hierover vragen te stelen. 

MICHEL DE GIETER / vergroot je veerkracht Michel is een toonaangevend trainer met een passie voor alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft en met name stress beheersing. We staan stil bij onze natuurlijke weerstand tegenover verandering. Deze presentatie helpt je om je veerkracht te vergroten en biedt een anker bij het omgaan met stress en veranderingen in deze moeilijke tijd. 

ANNEMARIE VAN GAAL / beter uit de crisis Ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid Annemarie werd vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, haar tv-optredens en boeken. Bij het grote publiek is ze vooral bekend van tv-programma’s als Dragon’s Den (KRO), Ten Einde Raad (NCRV) en Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4) . Momenteel zie je Annemarie in het tv-programma ‘Crisis In De Tent’, waarin zij samen met topkok Herman den Blijker horecaondernemers die door de coronacrisis op omvallen staan een helpende hand biedt. Annemarie schrijft wekelijks een column voor De Telegraaf. De laatste ging over de moeilijke situatie waarin de kappers zich momenteel bevinden. Met haar postieve mentaliteit geeft zij tips om sterker uit de crisis te komen. 

We geven je tevens allerhande re-opening tips waardoor je helemaal voorbereid bent op het moment dat de salon weer open mag! 

Aanmelden voor deze informatieve avond is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Dit webinar wordt je aangeboden door Henkel Beauty Care Professional. 

Webinargegevens:

 Join Zoom Meeting 20.30 uur https://us02web.zoom.us/j/88234677375 

Meeting ID: 882 3467 7375 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed