Ogé Exclusive introduceert: Hair Straightener One touch Stripes

Ogé Exclusive introduceert: Hair Straightener One touch Stripes

Never a bad hair day again

Zelfs het meest weerbarstige haar verandert in prachtige glanzende lokken, door de nieuwe hair straightener van Ogé Exclusive. In navolging van de inmiddels bekende en geliefde Ogé Exclusive hair curlers, is er nu deze nieuwe stijltang op basis van goud en tourmalijn. In de platen van de stijltang zit 24 karaats goud verwerkt, dit verbetert de haarelasticiteit. Daarnaast zijn er siliconen stripes in de platen verwerkt, dit resulteert in glad, zijdezacht stijl haar in één enkele beweging. De hairtools van Ogé Exclusive zijn niet slecht voor het haar omdat er tourmalijn verwerkt is in alle tools. Tourmalijn zorgt ervoor dat het haar in combinatie met hitte niet uitdroogt en niet afbreekt. Daarnaast is er geen apart hittebeschermingsproduct meer nodig in het haar.

De Ogé Exclusive Hair Straightener One touch Stripes is in 10 seconden op 220 graden. De graden zijn digitaal instelbaar. De platen zijn flexibel en er kan met deze stijltang ook gekruld worden. Een extra lang snoer zorgt voor comfort tijdens het gebruiken, nooit meer zoeken naar een stopcontact vlakbij de spiegel!

De populariteit van het merk Ogé Exclusive zorgde ervoor dat in zowel binnen- als buitenland interesse werd getoond voor de unieke producten. Ogé Exclusive is verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje, Luxemburg, Griekenland, Cyprus en de Verenigde Staten.

Prijs Ogé Exclusive – Hair Straightener One touch Stripes € 169,99
Vanaf half februari 2018 online en in exclusief geselecteerde salons verkrijgbaar.
www.oge-exclusive.com

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed