NUDESTIX verkrijgbaar in Nederland

NUDESTIX verkrijgbaar in Nederland

NUDESTIX heeft haar faam te danken aan de multifunctionele producten. Gemakkelijk in gebruik en van hoge kwaliteit. Creëer nu de perfecte nude look! De producten van NUDESTIX zijn door het gebruik van natuurlijke ingrediënten zacht voor de huid. Verrijkt met vitamines, antioxidanten en hydraterende eigenschappen, voeden ze de huid en toveren ze een stralende finish tevoorschijn. En met succes! Het powertrio achter NUDESTIX, moeder Jenny en haar twee dochters Ally en Taylor, hebben meerde Hollywood sterren weten te overtuigen. Zowel Kim Kardashian Kaia Gerber als Hilary Duff zijn groot fan van de long-lasting en vegan producten.

NUDIES ALL OVER MATTE

De Nudies All Over Matte van NUDESTIX geeft de teint een frisse look en staat prachtig op zowel de oogleden als de lippen. De multifunctionele stick is rijk aan pigment, waterproof en heeft een natuurlijke finish.
• Verkrijgbaar in 7 kleuren
€ 30,-

NUDESTIX TINTED COVER

Ga voor #GONUDEBUTBETTER met de NUDESTIX Tinted Cover, een subtiele foundation. De foundation is gemakkelijk in de huid te blenden en creëert een stralende en egale look. Verrijkt met innovatieve Koreaanse huidverzorgingstechnologie. Maar liefst 18 natuurlijke extracten en huidvriendelijke ingrediënten beschermen de huid tegen omgevingsinvloeden en helpen de huidconditie in balans te brengen. Lavendelolie ontspant ook de geest en vermindert zo het dagelijkse stressniveau.
• Verkrijgbaar in 15 kleuren
€ 34,68

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed