Nieuwe producten L’Anza en Absolution

Nieuwe producten L’Anza en Absolution

Ministry of Beauty hield onlangs een perslunch in het Krasnapolsky in Amsterdam. Voor zowel L’Anza als het innovatieve huidverzorgingsmerk waren nieuwe introducties te melden en dat werd gedaan onder het genot van een heerlijke cocktail van dé award winning cocktailmaakster van het jaar!

Absolution is een ontzettend leuk merk met prachtige verpakkingen. De laatste aanwinst is een kuur van 15 dagen, die bestaat uit een prachtig doosje met 15 ampullen. Vlekjes, doffe huid, pigmentaties of roodheid zou hierdoor tot het verleden behoren. Je moet een ampul voor de helft in de ochtend, en de andere helft in de avond opbrengen om dit effect te bereiken.

mob-2

L’Anza is een voor velen bekend kappersmerk uit Amerika dat bekend staat om haar verzorgingsproducten. De twee nieuwste innovaties Color Illuminator en de Color Guard, geven glans en bescherming voor het gekleurde haar. Aan deze producten is 7 jaar onderzoek vooraf gegaan. Daarnaast is er ook een salonbehandeling. De enthousiaste Natasja Keijzer nam het woord en vertelde dat zij in de salon het standaard gebruiken bij kleuringen. Door dat te doen en de thuisproducten alvast in de salon te gebruiken, stijgt de verkoop enorm. Want wie wil nou niet langer kleurbehoud en prachtig, glanzend haar?

mob-1

Ook werd een ander merk onder de aandacht gebracht: Divaderme. Dit merk heeft al een wenkbrauwproduct met vezels, maar komt nu met een nieuw product Natural Terra Definer & Filler. Dit product zit in een kleine glazen houder met in de dop een aanbrengtip. Een fijn product om erbij te verkopen in de salon. Je kunt het namelijk snel even bij de klant laten zien en 9 van de 10 keer wordt het ook aangeschaft!

Alle aanwezigen kregen een feestelijke doos met alle producten mee dus we gaan het nu zelf proberen!

Marit

Marit is beauty journalist en vormgever. Ze is de founder van WieWatHaar, een review- en inspiratieplatform over en voor de beauty branche. Daarnaast is ze redacteur voor TOP HAIR.

No Comments Yet

Comments are closed