NIEUWE IGORA VIBRANCE; een hypermoderne metamorfose

NIEUWE IGORA VIBRANCE; een hypermoderne metamorfose

It’s time to REimagine Demi-Permanent Hair Colour met de lancering van de NIEUWE IGORA VIBRANCE: een state-of-the-art hydraterende demi-permanente haarkleuring!

Kleur vormt het hart van Schwarzkopf Professional en al meer dan 50 jaar zet het toonaangevende kleurmerk IGORA nieuwe normen in de markt. Nu is het tijd voor de volgende innovatieve stap nu de demi-permanente haarkleuring van Schwarzkopf Professional, IGORA VIBRANCE, een hypermoderne metamorfose ondergaat!

Kappers krijgen tegenwoordig steeds vaker de vraag van hun klanten om een kapsel van social media na te bootsen, en dit zal blijven toenemen! Klanten willen hun haarkleur kunnen veranderen wanneer ze willen, zonder de verplichting van permanente kleuring; en van kappers wordt verwacht dat zij dit kunnen waarmaken, terwijl ze tegelijkertijd hun prachtige haar beschermen. Schwarzkopf Professional streeft er voortdurend naar om aan deze behoefte te voldoen door het leveren van krachtige, veelzijdige productreeksen en dankzij innovatieve nieuwe technologieën en consistenties kan IGORA VIBRANCE nog MEER!

REimagine IGORA VIBRANCE

De geavanceerd, moisturing demi-permanente haarkleuring – met een vloeibare formule die in een gel of een crème kan veranderen – betekent dat consumenten MEER kunnen verwachten en de kappers kunnen MEER leveren:

MORE Performance, MORE Convenience, MORE Versatility, MORE Choice:

 • MORE Performance – tot 100% meer INSTAShine* plus betere haarbescherming, met dank aan de nieuwe Moisture Protecting Complex
 • MORE Convenience – de nieuwe vloeibare formule met een 1-op-1 mengverhouding zorgt voor eenvoudiger mengen, sneller mixen en een efficiënter aanbrengen
 • MORE Versatility – de vloeibare demi-permante kleur kan zowel als een gel of crème gebruikt worden: ervaar het snel aanbrengen met de gel formule en het meer precies aanbrengen met de crème formule
 • MORE Choice – een volledig assortiment van demi-permanente kleur services nu beschikbaar (Dual System Application, Tone-on-Tone, Pastel Toning, Fashion Toning, Neutralisation/Colour Correction, Colour Refreshing, Clear Glossing), met 68 kleuren die harmonieus aansluiten met de IGORA ROYAL kleuren

IGORA VIBRANCE Technologie

De Moisture Protecting Complex met AQUAXYL™ technologie, betekent dat de IGORA VIBRANCE extreem zacht is voor het haar tijdens het demi-permante kleuringsproces. De innovatieve technologie regelt het inwendige vochtniveau van het haar om de interne structuur van elke haarvezel te stabiliseren – dit beschermt het haar tegen haarbreuk en creëert een schoon oppervlak voor een gelijkmatig kleurresultaat! De alcoholvrije formule is verrijkt met Vitamine B3 en B5 en helpt het haaroppervlak te beschermen voor een mooie, levendige glans.

IGORA VIBRANCE Colour Heroes en Services

Het assortiment bevat 68 IGORA VIBRANCE kleuren, met onder andere de IGORA VIBRANCE Clear 0-00: een niet gepigmenteerde formule die gebruikt kan worden als een glansbehandeling, na elke kleurbehandeling, of om de IGORA VIBRANCE tinten te verdunnen om de diepte en intensiteit van de kleur te verminderen en pasteltinten te creëren.

Het ultramoderne Activator System biedt kappers de mogelijkheid om te kiezen tussen een gel-of crème consistentie:

 • De IGORA VIBRANCE Activator Gel bevat een gelerend middel, dat een unieke gelconsistentie creëert – ideaal voor bottle application en snelle kleurbehandelingen aan de back wash
 • De IGORA VIBRANCE Activator Lotion bevat een speciaal verdikkingsmiddel, dat de vloeibare kleur omzet in een crème-consistentie – perfect voor een snellere toepassing en gebruiksgemak.

Met dank aan de unieke consistenties van de IGORA VIBRANCE, kunnen de kappers het product makkelijk aanpassen op de wensen van hun klanten en de technieken die nodig zijn om het resultaat te bereiken. Voor klanten die een nieuwe look willen uitproberen zonder de commitment van een permanente kleur, beidt de IGORA VIBRANCE MEER salon business mogelijkheden via opmaat gemaakte behandelingen:

 • BREAK THE BRASS – neutraliserende tone-on-tone kleur voor blonde perfectie
 • PAINT ME PASTEL – veelzijdige pasteltinten zorgen voor een speels resultaat
 • RUNWAY REBEL – mooie, gewaagde modetinten voor een head-turning look
 • GLOSS BOSS – glanzende balayage met een uitstekende glans
 • TEMPTING TONES – levendige kleuren voor een opvallende twist
 • ONE TWO GORGEOUS – een complete kleurvernieuwing met onweerstaanbare glans

“De NIEUWE IGORA VIBRANCE is de mooiste demi-permanente haarkleuring die er is. De gloednieuwe consistenties zijn super gemakkelijk te mengen en aan te brengen, terwijl de kleurresultaten absoluut schitterend zijn.”
Lesley Jennison | World-Renowned Educator en Colourist

Zijn jouw klanten klaar voor MEER? Onze head-turning campagne, laat zien hoe hetzelfde model haar look totaal kan veranderen – voor de ultieme kleurenveelzijdigheid! REimagine demi-permanent haar kleuring en volg de vibrant colour movement via @schwarzkopfpronl en de #MOREVIBRANCE hashtag.

En onthoud, voor professionele training, Schwarzkopf Professional’s ASK Education biedt inspirerende seminars om je vaardigheden verder te ontwikkelen, zo dat ook jij MEER kan doen met IGORA VIBRANCE.

IGORA VIBRANCE zal vanaf januari 2019 beschikbaar zijn.

*ten opzichte van onbehandeld haar

www.schwarzkopfpro.com

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed