Nieuwe columniste: Sandra Houvast van Houvast Winst & Cijfers

Nieuwe columniste: Sandra Houvast van Houvast Winst & Cijfers

“Zou je het leuk vinden om maandelijks een column voor Top Hair te gaan schrijven?”

Dit werd mij een aantal weken geleden gevraagd. Ja natuurlijk vind ik dat leuk, wat zeg ik, super leuk! Hoe meer kappers ik kan bereiken met mijn verhaal en tips, hoe beter. Maar laat ik mij eerst even netjes voorstellen.

Ik ben Sandra Houvast, getrouwd met Henk en moeder van drie kinderen. (Femke 20 jaar, Ilse 18 jaar en Joeri 15 jaar) Mijn gezin is me heel dierbaar en ik breng graag tijd met ze door. In mijn vrije tijd lees ik graag, hou ik van mooie kleding shoppen en skiën in de winter is ook een favoriet!

Sinds 2002 ben ik eigenaar van Houvast Winst en Cijfers en in 2020 is Houvast Mediation daarbij gekomen. In Houvast Winst en Cijfers helpen wij saloneigenaren om een financieel gezonde salon neer te zetten. In Houvast Mediation, begeleid ik scheidende ondernemers en zorg ik dat zij ook na hun scheiding alles financieel weer op de rit krijgen.

Achttien jaar geleden heb ik gekozen voor het ondernemerschap en geloof me, dat was als vrouw achttien jaar geleden nog niet zo normaal als dat dit nu in 2020 is. De bekende opmerking ‘zou je dit nu wel doen?’, heb ik vaak gehoord. Helaas voor mijn omgeving ben ik wel een beetje eigenwijs, dus koos ik mijn eigen weg.  Ik voelde heel sterk van binnen dat dit is wat ik moest gaan doen. Hier ligt mijn pad. De afspraak bij de Kamer van Koophandel was snel gemaakt…

De passie om ondernemers te ontzorgen was toen al heel sterk. Nu, achttien jaar later, kan ik je zeggen, hier ligt inderdaad mijn pad en dit is de beste keuze in mijn carrière die ik ooit heb gemaakt!

En natuurlijk is mijn bedrijf in achttien jaar heel erg veranderd. Ik ben in mijn eentje begonnen, thuis, op mijn werkkamer boven, daarna verhuisd naar de garage, waar in 2015 mijn collega’s Betty en Eeske ondersteuning kwamen bieden.

Mijn onderneming is als mijn vierde kind opgegroeid, met mijn kinderen mee. Toen de jongste naar de middelbare school ging, ging mijn bedrijf ‘uit huis’ naar een echt kantoorpand. Wauw wat voelde dat super fijn! Het leek nu toch echt een bedrijf 😉

“Elke salon zou winstgevend moeten zijn en voor jou moeten zorgen.”

Dit is waar ik heel sterk in geloof. Dit geeft mij ook de drive om zoveel mogelijk saloneigenaren te helpen naar een financieel gezonde salon.

In mijn winsttrajecten werk ik nauw samen met de saloneigenaar om alle aspecten van de salon gezond te maken. Zodat zij daarna echt rust, inzicht en winst gaan ervaren.

Maandelijks zal ik jullie meenemen in mijn leven als winstadviseur en tips geven voor een financieel gezonde salon en een gezonde money mindset.

Veel plezier met lezen!

Lieve groet,
Sandra

Sandra Houvast

Sandra Houvast is dé winstadviseur voor beauty ondernemers. In haar winsttrajecten werkt ze nauw samen met de saloneigenaar om alle aspecten van de salon gezond te maken. Zodat zij daarna echt rust, inzicht en winst gaan ervaren.

Meer weten? Kijk op:
www.houvastwinstencijfers.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed