Nieuw: Tenderness-ARABESQUE Look voor Herfst & Winter 2018/2019

Nieuw: Tenderness-ARABESQUE Look voor Herfst & Winter 2018/2019

De trendmake-up voor herfst en winter

De nieuwe look “Tenderness” flatteert elke teint met zijn teerheid en zijn natuurlijke kleurenwereld. Gereserveerd matte tinten in Taupe en Mint laten de ogen met een kostbare, gereduceerde make-up stralen en onderstrepen op subtiele wijze de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw. Lippen in felle kleuren plaatsen vlammende accenten en combineren teer en vurig op een knappe manier. De mond lokt afhankelijk van de stemming in Terracotta, Bourgogne, Zalmroze en Bosbes. Een in kleur bijpassende lak in Bourgogne of Bosbes siert de nagels.

NIEUW: Compact Powder
De ultrafijne, transparante poeder is overtuigend door zijn bijzonder fluwelige en zachte consistentie. De super-lichte textuur is gelijkmatig aan te brengen en zorgt een egale, zijdeachtig matte teint. Camoufleert glanzende plekjes, verbetert de houdbaarheid van de make-up en is geschikt voor elk huidtype.

NIEUW: All in One
De All in One lak is een allrounder en een absolute topseller bij de verzorgende lakken! Hij verenigt zes onontbeerlijke eigenschappen en is beschermende basecoat, topcoat voor een hoogglans finish, verzegelende high gloss met UV-bescherming, nagelverharder, sneldroger en ribbelopvuller in één. Deze must-have lak is makkelijk en streeploos aan te brengen en garandeert een langhoudende nagelmake-up.

De producten:
Compact Powder – kleurloos € 23,00

Perfect Care & Volume Lippenstift
525 – Terracotta I 549 – Bourgogne
550 –Zalmroze € 14,90

Lip Gloss supermoist
83 – Bosbes € 12,90

Lip Designer
50 – Rozenhout € 12,90

Oogschaduw
Nr. 240 – Taupe mat I 256 – Mint mat € 5,90

Blusher
17 – Papaya € 8,50

Nagellak
49 – Bourgogne I 83 – Bosbes € 8,90

All in one – kleurloos € 8,90

ARABESQUE Tenderness is overal verkrijgbaar waar men veel verstand heeft van schoonheid en cosmetica: in ARABESQUE schoonheidssalons, bij kleur- en stijladviseuses alsmede online op www.cosmetic-gallery.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed