NIEUW: SPECIALS Line Extension by DR. GRANDEL

NIEUW: SPECIALS Line Extension by DR. GRANDEL

Intelligente verzorging voor smetteloze resultaten
DR. GRANDEL lanceert in de rubriek ‘SPECIALS’ intelligente speciale producten als oplossingen voor bijzondere huidbehoeften.

NIEUW: PERFECTION WHITE
Een gelijkmatig lichtere huid gewenst? Met PERFECTION WHITE komt het antwoord op deze wens binnen handbereik. Het Active White Complex en Vitamin C zorgen voor een gelijkmatig lichtere en smetteloze teint. Voor snel zichtbare resultaten wordt een kuurtoepassing van vijf tot zes weken aangeraden. Daarbij is extra zonbescherming met Protection UV SPF 50 aan te bevelen.
Pot – 50 ml

NIEUWE FORMULE: PERFECTION AP
Het Anti-Pigment Concentrate PERFECTION AP verzacht dankzij Active White Complex overpigmenteringen en ouderdomsvlekken en voorkomt het ontstaan van nieuwe. Een zuiver plantaardig complex met extracten uit waterkers en lupine zorgt voor een zeer zachte, gelijkmatige en zichtbaar lichtere huid. Soft Focus Pigments schenken meteen een gelijkmatige en jonger lijkende teint. Bij regelmatig gebruik zorgt het concentraat voor een smetteloze, gelijkmatige en stralende teint, die er veel jeugdiger uitziet.
Dispenser – 50 ml

PERFECTION AP en PERFECTION van DR. GRANDEL zijn vanaf maart 2019 verkrijgbaar waar men veel weet van schoonheid en cosmetica: in schoonheidssalons en beautyspa’s en online via www.cosmetic-gallery.nl

NIEUW: PROTECTION UV SPF 50
Intelligente uv-bescherming met SPF 50 – het lichte, niet vettende en snel intrekkende serum kan onder of over de gebruikelijke verzorging worden aangebracht en beschermt tegen uv A- en uv B-straling. Het wordt afhankelijk van de gewenste toepassing circa 30 minuten voor geplande buitenactiviteiten op de aan licht blootgestelde huid aangebracht; dit wordt naar behoefte meerdere malen herhaald om de uv-bescherming in stand te houden – met name na een verblijf in het water.
PROTECTION UV SPF 50 Serum
Dispenser – 50 ml

PROTECTION UV SPF 30
Beschermt de al aan de zon gewende huid bij activiteiten in de buitenlucht met een lichter beschermingsfilter en wordt tijdens het zonnige seizoen ’s ochtends na de reiniging op gezicht, hals en decolleté aangebracht. Kan net als UV Add On SPF 50 onder of over de dagverzorging en/of de make-up worden aangebracht.
PROTECTION UV SPF 30 Serum
Dispenser – 50 ml

De SPECIALS van DR. GRANDEL zijn vanaf april 2019 verkrijgbaar waar men veel weet van schoonheid en cosmetica: in schoonheidssalons en beautyspa’s en online via www.cosmetic-gallery.nl

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed