NIEUW: ROYAL KIS ECOWAVE DE NIEUWE GENERATIE KRULLEN

NIEUW: ROYAL KIS ECOWAVE DE NIEUWE GENERATIE KRULLEN

ONTWIKKEL EEN TEXTURE LOTION DIE VRIJ IS VAN AMMONIA EN
THIOGLYCOLATE (WANT ZACHTE, SOEPELE EN VEERKRACHTIGE KRULLEN ZIJN HOT), DIE GESCHIKT IS VOOR ALLE HAARTYPES (IEDEREEN WIL IMMERS MEEDOEN AAN DE KRULTREND) EN DIE BIJ ELKE HAARLENGTE LANG HOUDBAAR IS (OOK BIJ LANG HAAR!). ROYAL KIS KWAM MET HET ULTIEME ANTWOORD: ECOWAVE – DE NIEUWE GENERATIE KRULLOTION.


Krullen zijn hotter dan hot! Curl Masters wereldwijd hebben zich verdiept in de meest gewaagde én traditionele technieken van het omvormen en deze tot in de puntjes geperfectioneerd. Daarom startte Royal KIS vorig jaar de zoektocht naar de ultieme Texture Lotion. De wensen waren even duidelijk als specifiek: vrij van ammonia en thioglycolate, voor zachte, soepele en veerkrachtige krullen. En: geschikt voor alle haartypes, met een bijzonder lange houdbaarheid in met name lang haar, een modebeeld dat we veel zien bij jonge vrouwen. Met z’n bijzonder aangename geur is deze lotion geschikt voor alle haartypen, zowel voor lang, kort en gekleurd haar. Royal KIS EcoWave doet in niets meer herinneren aan het permanentje waarmee vroeger je moeder en je oma thuiskwamen!


UITVOERIG GETEST, BEOORDEELD MET EEN 10
De luxueuze vloeistof is uitvoerig getest op 500 (!) modellen. Zij zijn een halfjaar lang gevolgd om te kunnen beoordelen welk cijfer we mogen toekennen aan deze revolutionaire Wave. De jury was eenstemmig: een dikke 10! Oordeel zelf en kijk snel op de Facebook en Instagram van KIS Haircare voor de meest recente creaties en modellen.


DÉ KRULTRENDS VOLGENS DE KAPPERS

Leg die stijltang maar weer weg! Of je nu gaat voor lange, losse golven, een messy bob met natuurlijke krul of een seventies perm – met krullen zit je altijd goed dit seizoen (zeker als je ze omvormt met Royal KIS EcoWave!).

Dit zijn volgens de kappers dé trends:
NONCHALANT & WILD
Je kent nog wel de permanenttrend in de jaren ’80: véél volume, strakke krullen en curly bangs. Dat is verleden tijd. De krullen van nu zijn nonchalant en wild. Eigenlijk een soort beach waves, maar dan blijvend. Dus ook in de herfst en winter een heerlijk nonchalante look. Royal KIS EcoWave is dé manier om zonder de hitte van een krultang mooie golven te krijgen – zelfs in stijl haar.


NATUURLIJK & PUUR
Puur natuur is sowieso de trend dit jaar, want wat je volgens de kappers veel zult zien zijn zachte krullen die er uitzien alsof je er geen moeite voor hebt hoeven doen. Kies voor een lichte slag, die er uitziet alsof je gezegend bent met haar dat van nature krult (maar wij weten beter).


LOS & LUCHTIG
Strakke krullen zijn inmiddels passé, het toverwoord dit jaar is ‘los’. Op de catwalk zagen we dat de krullen beginnen bij de kaaklijn en losjes over de schouders vallen. Je hoeft de krullen dus niet per se vanaf de haaraanzet te laten zetten. Als je het alleen in de onderste helft laat doen, zien je krullen er heel natuurlijk uit.


LAAT HET OVER AAN DE PROFESSIONAL
Curls for all girls! Laat je krullen wel zetten bij een professionele kapper. Die weet wat het beste is voor je haar en welk kapsel het beste bij je haar
past. Met KIS Royal EcoWave blijft je haar mooi soepel en zacht en krijg je de mooiste, veerkrachtige krullen en golven.

VERZORG EN BESCHERM JE KRULLEN
Vraag je kapper meteen hoe je je krullen het beste kunt verzorgen, beschermen en stylen. Laat je dan ook adviseren over de juiste producten, want ook hiervoor is je kapper het beste adres.


Een behandeling met Royal KIS EcoWave is verkrijgbaar in de betere kapsalons vanaf 1 november 2019.
Royal KIS EcoWave: adviesverkoopprijs € 12,50 per set (Ecowave 80ml & Ecofix 100ml).


KIS VAN KAPPERS – VOOR MAXIMAAL HERSTEL VAN HET HAAR

Royal KIS is de nieuwste vinding van KIS. Dit innovatieve merk van Kappers focust op herstel van het haar van binnenuit. Alle producten zijn verrijkt met het revolutionaire Keratin Infusion System (KIS), dat garant staat voor maximaal haarherstel met een minimum aan verzwarende ‘cosmetische’ filmlaagjes (haar voelt weer als haar!). Het eindresultaat is veerkrachtig, glanzend haar met natuurlijk volume, dat ook de volgende dagen nog goed zit. Daarnaast biedt KIS nog meer belangrijke pluspunten. Het verzekert gemak, kwaliteit en ongekende creatieve mogelijkheden. De producten worden niet op dieren getest en zijn niet belastend voor het milieu. De verpakking is recyclebaar.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed