“Nieuw POP Perfect on People Styling Powder”

“Nieuw POP Perfect on People Styling Powder”

Het nieuwe Nederlandse merk Perfect on People (POP) bestaat uit een compleet en overzichtelijk assortiment care- en stylingproducten, exclusief voor professionals die eerlijke Nederlandse producten willen adviseren voor een eerlijke prijs. De producten zijn ontstaan uit de behoefte van de kapper naar een 100 procent exclusief kwaliteitsmerk.

De prijzen liggen op een niveau waar consumenten blij van worden, maar waarbij er voor de kapper ook nog een mooie marge overblijft, zonder vervelende discussies over online verkrijgbaarheid.

De producten moeten natuurlijk ook goed zijn, want kwaliteit maakt uiteindelijk altijd het verschil. De producten van POP zijn parabenenvrij, 100% vegan, door en door getest en doen precies waar ze voor bedoeld zijn.

Dat het 100% salon exclusieve en opstormende merk Perfect on People precies voldoet aan de behoeftes van de professional van vandaag, blijkt wel uit alle enthousiaste reacties die wij mogen ontvangen.

NIEUW | POP Styling Powder

Het huidige assortiment is uitgebreid met de nieuwe POP Styling Powder. Het poeder heeft een heel fijne microverstuiver waardoor je het haar heel gericht meer body en volume geeft. Met een perfect houdbaarheid tot de volgende wasbeurt, zonder het haar te verzwaren. Ook is het product goed uitwasbaar. Parabenenvrij en 100% vegan.

Gebruik: Lift het haar, breng 1-2 pompdoseringen direct aan op de aanzet en verdeel met je vingers.

Salon Totaal Concept

De producten van Perfect on People zijn online te bestellen op www.salontotaalconcept.nl. Hier kan je terecht voor alle faciliteiten die jij als kapper zoekt. De producten op SalonTotaalConcept zijn exclusief verkrijgbaar voor kappers met een geldig KvK-nummer.

Voor meer informatie en beelden kunt u contact opnemen met:

Floor de Haan van Sudac Hair & Beauty B.V.

Muraltplein 49

7271 AV Borculo

Tel: 0545-721099

Mobiel: 06-53919415

Email: floor@sudac.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed