Nieuw JOICO Body Shake™ en Beach Shake™

Nieuw JOICO Body Shake™ en Beach Shake™

Voor nonchalant veel volume of beachy waves

Droge stylers die zorgen voor textuur, waren nog nooit zo populair als nu. Met de lancering van Hair Shake texturizing finisher, introduceerde JOICO in 2015 een nieuwe kijk op deze manier van stylen. Hair Shake is een hybride product waarmee een kapsel getransformeerd kan worden. Een hybride product brengt eigenschappen bijeen, die normaal gesproken niet samen in één product voorkomen. JOICO introduceert nu twee nieuwe hybride producten in deze categorie: Body Shake en Beach Shake.

Beach Shake is een texturizing finisher die het haar separeert, hydrateert en een satijnachtige glans geeft zonder uit te drogen met zout of met plakkerige suikers. Het product is ideaal voor gemiddeld tot dik haar. Beach Shake combineert kokosnootolie, zonnebloemolie en bijenwas voor een strand look zonder de zanderige nadelen.

Body Shake is een dry-texturizing finisher om volume en dikte mee te creëren in fijn tot gemiddeld haar. Dit hybride product combineert onzichtbaar aluminium zetmeel, kristalachtige hars en droge conditioners. Samen zorgen deze ingrediënten voor volle nonchalante lokken met een matte, fluweelachtige finish en volume dat de hele dag blijft.

Wat is het geheim?
Body Shake

* Aluminium zetmeel: Een unieke, natuurlijke polymeer. Dankzij zijn fijne textuur creëert aluminium zetmeel volume zonder een witte, poederige laag op het haar achter te laten.
* Kristalachtige hars: Een hoogwaardige polymeer die ontworpen is om een flexibele, kristalachtige finish te geven. Dit ingrediënt zorgt voor een natuurlijke lichtgewicht hold en vecht tegelijkertijd tegen luchtvochtigheid. Daardoor behoudt het haar in iedere weersomstandigheid zijn volume.
* Droge conditioners: Een afgeleide van silicoon die eenvoudig uit het haar verwijderd kan worden. De conditioners voelen droog aan maar verzorgen het haar optimaal. Ze verbeteren volume en textuur en beschermen daarnaast tegen de warmte van stylingapparaten.
* Bio-Advanced Peptide Complex®: JOICO’s exclusieve mix van slimme, haaridentieke keratinen herstelt het haar van binnenuit. Deze geoptimaliseerde eiwitten gaan actief “op zoek” naar beschadigde delen en hechten zich daaraan. Zo zorgen ze voor een razendsnelle reparatie en bescherming van het haar.

Beach Shake

* Bijenwas: Dit ingrediënt voorkomt droog haar door vocht in te sluiten.
* Kokosnootolie: Kokosnootolie houdt vocht vast waardoor het haar sterk, gehydrateerd en gezond wordt.
* Zonnebloemolie: Boordevol met vitaminen, voedingsstoffen en essentiële zuren. Zonnebloemolie geeft de gezondheid van haar een boost met glans en soepelheid.
* Bio-Advanced Peptide Complex®: JOICO’s exclusieve mix van slimme, haaridentieke keratinen herstelt het haar van binnenuit. Deze geoptimaliseerde eiwitten gaan actief “op zoek” naar beschadigde delen en hechten zich daaraan. Zo zorgen ze voor een razendsnelle reparatie en bescherming van het haar.

Applicatie en look
* Body Shake: Shake, shake, shake – en daarna aanbrengen op droog haar voor direct zichtbaar volume, zelfs op fijn haar. Deze spray is een bodybuilder voor haar. Het product absorbeert oliën waardoor het de aanzet van het haar een boost geeft voor all-over volume en een zacht, schoon gevoel.
* Beach Shake: Shake, shake, shake – en daarna aanbrengen op droog haar. Doe dit laag voor laag door constant te sprayen en steeds een nieuwe laag haar door de spray te laten vallen. Het haar krijgt zo een satijnachtige gloed en een moderne beach look. En dat helemaal zonder het uitdrogende zout dat in traditionele beach sprays wordt gebruikt!

Bezoek voor meer informatie over Beach Shake en Body Shake: http://www.joicobelgium.be

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed