NIEUW INDOLA #COLORBLASTER

NIEUW INDOLA #COLORBLASTER

Looks voor het digitale tijdperk

In onze digitale cultuur willen we dat onze look aansluit bij onze stemming – en dan graag zo snel mogelijk. Door social media kunnen trends binnen enkele minuten worden opgepikt, gedeeld en gepersonaliseerd. Kleding, make-up en accessoires maken allemaal deel uit van het verhaal, en nu haarkleur ook. Indola heeft een baanbrekend nieuw professioneel assortiment ontwikkeld dat de kleurstatus van klanten in een handomdraai kan veranderen.

De nieuwe colour drop

De NIEUWE #colorblaster is een game-changer, die klaar is om social media over te nemen. Acht trend-geïnspireerde toning conditioners die ontworpen zijn om alleen of in creatieve combinaties te werken, om zo een uniek kleurresultaat te produceren voor elk individu. Ze blijven allemaal, afhankelijk van de haarkwaliteit, tot 10 wasbeurten zitten, zodat klanten hun look keer op keer opnieuw kunnen uitvinden.

 De keuze is alles

 Of klanten nu een vleugje pastel, een levendige splash van een statement kleur, een kleuropfrissing of neutralisatie van warme tonen willen – #colorblaster levert elke keer weer een prachtig resultaat. De enige uitdaging is om te kiezen uit een inspirerend palet van filter-proof tinten: roze, blauw, mintgroen, zilvergrijs, chocoladebruin, rood, warm goudblond of koel blond. En daar stopt het goede nieuws niet. De formule van elke #colorblaster-conditioner verzorgt dankzij de geavanceerde conditioneringsactie het haar terwijl het kleurt. 

De verzorgende technologie

Het geheim van de fantastische salon-resultaten van #colorblaster is het Color-Charge Complex. Deze geavanceerde formule levert prachtig resultaat op twee manieren. Ten eerste geven fijn gemengde, semi-permanente pigmenten levendige kleurenresultaten van zachte tot intense pasteltinten voor verfrissing en directe neutralisatie. Ten tweede levert de perfecte conditioneringsbasis 3-in-1 voordelen met een perfecte consistentie voor eenvoudige applicatie en gelijke kleurresultaten, terwijl de verzorgende werking het haar een super soepel gevoel en een hoge glansafwerking geeft.

De kracht van 8

De hele range is professioneel ontworpen om klanten een volledig assortiment met tending kleuren aan te bieden. En, met de ingebouwde flex, kun je alle tinten met elkaar combineren zodat elke klant zijn eigen kleurresultaten kan aanpassen. Met vier pastel tot levendige tinten, drie kleuropfrissers en een neutralisator. Dit is hoe de insta-trendy tinten in de range gebruikt kunnen worden:

  1. #colorblaster WILLOW – direct een zachte pastel toning of intense roze kleur.
  2. #colorblaster CLARENDON – direct een zachte pastel toning of intense blauwe kleur.
  3. #colorblaster VALENCIA – direct een zachte pastel toning of intense mint-groene kleur.
  4. #colorblaster LARK – zachte pastel toning of intense zilvergrijze kleur.
  5. #colorblaster MAYFAIR – Een directe kleuropfrissing van roodtinten
  6. #colorblaster SIERRA – Een directe kleuropfrissing van chocolade- en bruintinten.
  7. #colorblaster CREMA – Een directe kleuropfrissing van warm blonde tonen.
  8. #colorblaster JUNO – Een directe neutralisatie van gele tonen.

De smart services

Voor elke kleurenbasis is er een keuze aan services en resultaten die kappers hun klanten in de salon of voor thuisgebruik kunnen aanbieden. En met iedere #colorblaster kunnen ze  vertrouwen op consistente en mooie resultaten die instant likes genereren.

• #pastelize – produceert shiny pastel tot intense kleuring op verlichte basis, maar ook zachtere tonen op een donkere basis.

• #colourrefresh – Boost de levendigheid voor brunettes, blondines en roodharigen of verfrist vervaagde tinten tussen salonbezoeken door.

• #neutralize – zal warme en gele tonen verwijderen op een lichte basis voor koele, heldere, zuivere blond resultaten.

 Eindeloze mogelijkheden

Indola’s #colorblaster is een range die naar de toekomst kijkt. Geïnspireerd door de opwindende mogelijkheden van social media, biedt het eindeloze creatieve kleuropties, unieke resultaten op maat, haarkwaliteit zonder compromissen en de kans om het elke 10 wasbeurten opnieuw te doen!

Kijk uit naar een kleurrijkere toekomst met Indola #colorblaster.

 Launch date: 1 september 2018

  • Voor meer informatie over Indola, ga naar indola.nl
TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed