Nieuw herenmerk in Nederland: TONSOR 1951

Nieuw herenmerk in Nederland: TONSOR 1951

Na jaren van studie, onderzoek en ervaring op het gebied van herenverzorging, presenteren wij met trots een revolutionaire lijn met producten met de naam TONSOR 1951. Samen met 54 toonaangevende bedrijven in de branche is hiermee een hoogwaardig en uniek product gecreëerd dat zowel u als het milieu respecteert.

Wij zijn kappers.  Elke dag luisteren we naar onze klanten en doen daar ons voordeel mee, zodat we producten kunnen aanbieden die aan hun behoeften voldoen. Met de TONSOR-lijn zijn we hierin geslaagd.

 

Het verhaal: Van man tot man


TONSOR 1951 is een Italiaans merk dat volledig is gewijd aan mannenverzorging. Deze lijn is gerealiseerd dankzij de ervaring van drie generaties kappers en is nog steeds dagelijks volop in ontwikkeling. Tonsor komt van het Latijnse woord voor kapper, 51 verwijst naar het jaar 1951: het jaar dat de eerste kapperszaak werd geopend door de eerste generatie.

 

Onze producten


TONSOR 1951 staat voor onderzoek, passie en ambitie. Elk product wordt in Italië vervaardigd in samenwerking met een team van deskundige kappers en de beste partners binnen onze branche in Europa. De lijn bestaat uit haar- en baardverzorging, scheerproducten, parfums en diverse specifieke behandelingen voor de verzorging van de man.

Ieder TONSOR 1951-product:

 • is parabenen- en sulfaatvrij;
 • komt pas op de markt na goedkeuring van honderden gebruikers en ervaren kappers;
 • komt tot stand in samenwerking met de beste Europese partners;
 • is geschikt voor dagelijks gebruik, zodat u uw eigen schoonheidsroutine kunt creëren met een goed gevoel.

Daarnaast zijn veel van de producten vegan en allemaal ‘water safe’. Dit betekent dat slechts een derde van het water nodig is om de producten te verwijderen en te elimineren ten opzichte van grootschalig geproduceerde haarcosmetica.

 

Voor een goed en natuurlijk begin van de dag


TONSOR 1951 heeft verschillende producten om de dag met een goed gevoel te beginnen:

 • Versterkende shampoos
 • Hydraterende lichaamsdouche
 • Menthol conditioner
 • Diverse waxes en stylingproducten

En tenslotte één van onze must-haves: de anti-haaruitvallijn, die dagelijks concrete en zichtbare resultaten laat zien.

TONSOR 1951 is speciaal ontwikkeld voor kappers en barbers om het haar te drogen, te stylen en snel en makkelijk unieke kapsels te creëren.

 

Baardverzorging


TONSOR 1951 levert ook diverse producten voor een gezonde en goed verzorgde baard, ongeacht uw stijl. De producten zijn uitvoerig getest en voldoen bij 99% van de gebruikers aan de behoeftes voor een goede baardverzorging.

De volgende producten zijn ontwikkeld in ons streven naar perfectie:

 • Hydraterende baardshampoo, voor een diepe maar zachte reiniging
 • Baardolie, vervaardigd met een waterloze formule en met een grote concentratie van actieve ingrediënten en natuurlijke oliën
 • Baardborstel, ontworpen door ervaren vaklieden in Treviso
 • Baardwax voor een perfecte styling zonder te verzwaren

 

Scheren


Het Italiaanse vakmanschap komt volledig tot uiting in de collectie scheerproducten. Met deze producten is een hedendaagse, hoogwaardige en luxe lijn gecreëerd die geschikt is voor de gevoelige huid en de meest veeleisende mannen.

Deze hoogkwalitatieve producten bevatten 17 actieve ingrediënten en geven het gevoel van een cosmetische behandeling. Alle scheerproducten zijn tevens anti-aging, parabenen- en sulfaatvrij en vegan.

 

Tot slot


Ieder TONSOR51-product bevat een geheim, overgedragen door drie generaties kappers: van man tot man.

Al jaren dromen we ervan om een oprechte en elegante lijn te ontwikkelen, die dicht bij de behoeften van iedere man staat. 

Onze droom is uitgekomen en staat volledig tot uw beschikking.

Voor u gemaakt: Van man tot man.

TONSOR 1951

U kunt de producten van TONSOR 1951 verkrijgen op http://www.tonsor1951.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed