Close-up: Barbie™ x Mermade™

Close-up: Barbie™ x Mermade™

De droom der samenwerkingen, namelijk die tussen Mermade Hair™ x Barbie™, wordt in juni gelanceerd voorafgaand aan de langverwachte release van de Barbie film in juli. Geen match was ooit beter, want…roze + roze = juist, nog steeds roze.

Hot pink, hotter pink, hottest pink. Barbiecore in een notendop draait om fel (tja, Barbie) roze, in al diens glorie. Dit roze omarmen, zoals Barbie zou doen, met de nodige ‘more is more’’-energie. Alleen al op TikTok is #barbiecore meer dan 260 miljoen keer gebruikt. Het maakte van de iconische Mattel-pop de modemuze van 2022, en van 2023 met de lancering van Greta Gerwigs Barbie film en deze samenwerking met Mermade Hair in aantocht. Mermade Hair en Barbie, beter wordt het niet. Samen zullen ze twee limited edition kits uitbrengen als onderdeel van de samenwerking, met daarin Mermade Hair’s best verkochte hair tools.

Barbie™ Wavy Kit by Mermade Hair™

Creëer dreamy Mermade HairTM waves met de BarbieTM Wavy Kit. De limited edition kit heeft alles wat je nodig hebt om weelderige, veerkrachtige golven te creëren. Style het haar met de Mini Waver, bedazzle met trendy hair jewels en maak de look af met de must- have headscarf met BarbieTM-patroon.

Barbie™ Blowout Kit by Mermade Hair™

Een blowout als geen andere met de limited edition BarbieTM Blowout Kit van Mermade HairTM. De kit heeft alles wat je nodig hebt om een zijdezachte, super straight blowout te creëren. Breng het haar in model met de föhnborstel, versier met de on-trend hair jewels en maak de look af met de chique headscarf met BarbieTM-patroon.

Over Mermade Hair:

Mermade Hair is een Female-Founded Australisch merk en de maker van de originele en beste triple-barrel waver die letterlijk het internet brak toen het in 2019 werd gelanceerd. Het is één van de populairste en snelst verkopende hair tools ter wereld.

Mermade Hair is een one-stop-bestemming voor alles wat met haar te maken heeft: van een uitgebreid assortiment haarstyling tools tot haarverzorging en accessoires. De innovatieve producten maken gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, terwijl ze gemakkelijk te gebruiken zijn om thuis on-trend hairstyles en professionele resultaten van salon kwaliteit te bereiken. Mermade

Hair is geliefd bij ‘s werelds beste salons, stylisten en celebs, waaronder Sofia Richie, Khloe Kardashian en Hailey Bieber.

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed