MAX HAIR & BEAUTY WORDT MAX HAIRCREATORS

MAX HAIR & BEAUTY WORDT MAX HAIRCREATORS

Het gaat om het creëren van een totaalgevoel.

MAX HAIR & BEAUTY wordt MAX HAIRCREATORS; de eigenzinnige jonge ondernemer Max Groote opent daarnaast een satellietvestiging in Hoogeveen. ‘Een mooi moment om de nieuwe naam van mijn salon te introduceren’, aldus een enthousiaste Max.

De geboren Hoogevener opent in 2015 zijn eigen kleinschalige salon aan huis in Vroomshoop. ‘Ik wist toen al dat ik me wilde onderscheiden met persoonlijke aandacht voor de klant. Het werd me echter al snel duidelijk dat ik in deze salon niet kon ondernemen zoals ik dat graag wilde, gaat Max verder. ‘In februari 2017 heb ik dan ook een salon kunnen openen in het centrum van Vroomshoop. Meer oppervlakte, meer stoelen, maar toch het huiskamergevoel dat ik in mijn salon aan huis ook wist te realiseren’. Inmiddels werkt Max met 6 medewerkers in zijn salon. Alhoewel hij zelf ook nog regelmatig achter de stoel te vinden is, besteedt hij ook tijd aan zijn rol als opleider en vaktechnisch specialist voor KC Professional, de Finse leverancier voor kappersproducten. ‘Een mooie combinatie, waardoor ik altijd up-to-date blijf en mijn kennis kan inzetten voor ons mooie vak’.

Max vertelt verder: ‘De kracht van mijn salon zit ‘m in het creatieve, kleinschalige en persoonlijke. We hebben en nemen bewust meer tijd voor onze klant. Iedere keer weer opnieuw. Wanneer je terugkomt, zullen we weer alle tijd voor je nemen en de juiste behandeling voor je vinden. Gewoon dezelfde kleur als de vorige keer kan natuurlijk, maar we gaan er niet zomaar van uit. We gaan er iedere keer weer blanco in. We willen dat je je ‘gezien’ voelt in onze salon. De hairstylist is er tijdens je bezoek alleen voor jou’.

Naast de dagelijkse werkzaamheden wordt er in de salon veel tijd en aandacht besteed aan training en opleiding. De kappers van MAX HAIRCREATORS zijn dan ook stuk voor stuk creatieve professionals bij wie je met een gerust hart in de stoel kunt plaatsnemen. ‘Laat ons ons werk doen; sit back & relax en laat je verrassen en verwennen!’, lacht de enthousiaste ondernemer. Voor een echt ultieme verrassing kan de klant plaatsnemen in de ‘dare chair’. Max: ‘We werken dan met een blinde spiegel, je ziet het resultaat pas als we helemaal klaar zijn. Het lijkt misschien eng, maar dat is het juist niet. We hebben gemerkt dat klanten het heerlijk vinden om zich over te geven aan onze creativiteit. Ze ervaren het als ontspannend. Dat is natuurlijk ook waarvoor je naar de kapper gaat: een moment voor jezelf, heerlijk genieten en ontspannen. Daar staan we voor. Het gaat om het creëren van een totaalgevoel. We hebben het goed gedaan als jij ontspannen, tevreden en natuurlijk enthousiast over de behandeling weer naar huis gaat’.

Binnenkort kan dat ook in Hoogeveen. Aan de Hoofdstraat opent Max in de ‘Fashion Lounge’ een shop in shop vestiging van MAX HAIRCREATORS. Collega Dominique wordt het vaste gezicht van de Hoogeveense salon. Ook hier komt een ‘dare chair’ en werken de kappers volgens het bewezen succesvolle concept van kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. In Vroomshoop gaan de zaken uiteraard gewoon door en blijft Max zelf zijn klanten knippen. ‘Ik ben trots op mijn team van jonge mensen, zij stimuleren me om te groeien; met hen probeer ik graag het nieuwe concept uit. Ik zit vol energie; dit is precies wat ik voor ogen had’, besluit Max zijn verhaal.

www.maxhaircreators.nl

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed