Marktleider Wella Company benoemt Anya Haarhoff tot General Manager Northern Europe

Marktleider Wella Company benoemt Anya Haarhoff tot General Manager Northern Europe

Met veel plezier kondigt Wella Company de nieuwe General Manager aan voor Northern Europe, Anya Haarhoff.  Met ingang van 16 augustus volgt Anya, Henrik Haverkamp op, die een nieuwe functie krijgt als General Manager voor de regio Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. 

Anya Haarhoff is zowel een creatieve als zakelijke leider met veel kennis en ervaring binnen de beautyindustrie. Zij komt van Diageo waar zij momenteel als General Manager de Luxury divisie aanstuurt en de divisies Global Retail & Scotland Brand Homes. Anya heeft leidinggegeven bij het transformeren van kleine bedrijfsorganisaties, naar grote, zakelijke organisaties en heeft diverse teams succesvol laten groeien.

Deze skills, haar brede perspectief op industrieel gebied en kennis van de lokale markten, is een geweldige kans om de groei van Wella Company Northern Europe te versnellen en nog verder te brengen. 

“Ik heb heel veel zin om bij Wella Company Northern Europe te komen werken en terug te keren naar de professionele beautyindustrie. Het voelt geweldig om alle kennis uit mijn eerdere ervaringen mee te kunnen nemen en ik kan niet wachten om de teams te leren kennen en de geweldige reis die voor ons ligt echt te beginnen,” aldus Anya Haarhoff. 

Wella Company is een van de toonaangevende beautybedrijven en de Noord-Europese cluster omvat Zweden, Finland, Denemarken, Noorwegen, IJsland, België, Nederland & Luxemburg met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. In totaal werken er 300 mensen in alle markten – allemaal met de missie om mensen in staat te stellen hun ware zelf te zien, te voelen en te kunnen zijn met iconische merken als Wella Professionals, Sebastian Professional, Nioxin, SYSTEM Professional, OPI en ghd.  

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed