Maak kennis met Luxelights & Koleston Perfect van Wella Professionals

Maak kennis met Luxelights & Koleston Perfect van Wella Professionals

Haal alles uit het kleurenpalet van dit seizoen en probeer tegelijkertijd een nieuw alternatief uit voor verzadigde full-head kleurresultaten met de introductie van Luxelights, een nieuwe service voor het bijwerken van de uitgroei met gepersonaliseerde oplichtingen voor een dimensionale kleur. Geen zware kleurblokresultaten of contrasterende nuances, maar een natuurlijke sunkissed look zonder drastische transformatie. Hierdoor maakt Luxelights personalisatie mogelijk en geeft klanten de mogelijkheid om hun look te versterken met subtiele en natuurlijke kleurresultaten bestaande uit meerdere nuances die het haar een verfrist uiterlijk geven.

Het kleurenpalet voor dit semester is zorgvuldig bij elkaar gezocht om een keur aan natuurlijke warme en koele nuances te bieden die de haaraanzet een subtiele schaduw of definitie geven. Koel is nog koeler geworden met de 4 nieuwe Koleston Perfect nuances, als aanvulling op de Pure Naturals reeks: 55/02, 66/02, 77/02 en 88/02. Deze nuances bieden 100% koele, ondoorzichtige grijsdekking. Deze intensieve koele nuances zijn fantastisch voor neutralisatie en komen nog meer tot hun recht wanneer zij worden gebruikt in combinatie met een uitgroeiservice, perfect om uit te proberen met de nieuwe Luxelights service. Bijkomend voordeel van deze nieuwe kleurservice, door het slim plaatsen van minder folies is de behandeltijd veel korter dan bij een reguliere uitgroeiservice.

Wella Professionals Global Creative Artist Renya Xydis (@renyaxydis) en Wella Professionals Digital Stylist Influencer Matthias Herzberg (@matherzberg) zijn de creatieve kracht achter Luxelights. Zij delen een passie voor het bereiken van optimale resultaten in kleur, coupe en styling, en blijven streven naar perfectie door en originele salonservices te introduceren.

Voor deze lancering zijn er drie inspiratie looks gecreëerd:
#CoolBrunette
#HoneyBlond
#WarmBrunette


Voor het onderhouden van de nieuwe look van de klanten adviseren wij de Wella Professionals ColorMotion+ Shampoo, conditioner en masker. Voor het opfrissen van de kleur tussen twee kleurservices in adviseren wij de naturel nuances van de nieuwe Color Fresh Mask.

Luxelights service en nieuwe Koleston Perfect nuances zijn nu verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar: www.wella.nl en volg ons op @WellaProBNL #MakeChange #AskForWella

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed