Maak kennis met Elumenation Cool Chic

Maak kennis met Elumenation Cool Chic

Reflecties van briljant licht in een vol spectrum van levendige kleuren. Wat het is: een uitgebreid, volledig kleursysteem met een grote variatie verbluffende resultaten. ELUMENATION is de kunst van het toevoegen van buitengewone schittering en glans aan elke kleur. Het is het resultaat van meer dan twee decennia van onderzoek en ontwikkeling in innovatie met directe kleurstoffen. ELUMENATION biedt nieuwe mogelijkheden voor uitzonderlijke kleurservices en geeft professionals de tools om elke service naar een hoger niveau te tillen. 

 2020 is koel gedefinieerd als een van de ‘hotste‘ items. Goldwell herdefinieert de meest actuele kleurtrends en vertaalt deze naar prachtige, draagbare tinten die worden opgewaardeerd door ELUMENATION. Deze nieuwe collectie bevat tinten van Topchic, Colorance en @Pure Pigments waaronder: 

Topchic @Elumenated Shades 

Ontdek de drie nieuwe nuances van deze collectie voor uitzonderlijke glans met 9N@Pk geïnspireerd door SAKURA PINK, 7BP@Pk door RICH TEA en 6NN@CV door COCO DE MER. 

Colorance Express Toning @Elumenated Shades 

Verfraai de kleur met drie nuances voor een snelle 5-minuten verfijning en talrijke kleurmogelijkheden na een blondeer- of highlightservice: @Elumenated Lavender geïnspireerd door LILATECH, @Elumenated Beige Mint door NEO MINT en @Elumenated Rosé door SAKURA PINK. 

@Pure Pigments 

Vind elke Topchic- of Colorance-kleur opnieuw uit met het betoverende, verkoelende roze van Cool Pink geïnspireerd op CASSIS. Deze nieuwe nuance biedt een individueel aan te passen kleurbriljantie en maakt 

gebruik van hoogwaardige, directwerkende additieven. De oxidatieve haarkleur wordt opgewaardeerd met een ongekende levendigheid en multidimensionale glans. 

Voor het milde verwijderen van ongewenste kleuren introduceert Goldwell nu de nieuwe SYSTEM HAIR COLOR REMOVER: een geurloze service die is voorzien van het CanvasReset System met geïntegreerde BondPro+, dat uw haar beschermt tijdens het verwijderingsproces. Deze hoogwaardige formule, verrijkt met verzorgende PQ 10, dringt diep door in het haar en verwijdert de oxidatieve haarkleur. 

Het nieuwe ELUMENATION INITIATIEF wordt geïntroduceerd in september 2020. 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed