Lokale strijd tussen kapsalons en kappers losgebarsten

Lokale strijd tussen kapsalons en kappers losgebarsten

Inmiddels kan er bij de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon door klanten gestemd worden. In iedere gemeente van Nederlandzijn er  titels te winnen in de categorie Kapsalons en in de categorie ZZP Kappers. Ondanks dat er al gestemd kan worden kunnen Kapsalons en Kappers zich nog aanmelden via www.kapperenkapsalon.nl om gratis mee te doen.

De kapsalons en ZZP Kappers die zich na de online stemronde gemeentewinnaars mogen noemen kunnen zich daarna tijdens vakbeurs The Hair X-perience laten huldigen en met hun Award op de foto met Maik de Boer. “Een gemeentetitel levert positieve aandacht, publiciteit en vaak nieuwe klanten op”, aldus Niels Groot van Vote Company dat de verkiezing in goede banen leidt.

Vakjury bepaalt de landelijke winnaars

Uit de online stemronden komen ook provinciewinnaars in zowel de categorie kapsalons als de categorie ZZP Kappers. Zij worden beoordeeld door een vakjury die wordt samengesteld door mediapartner Top Hair. De vakjury maakt uit de provinciewinnaars de landelijke winnaars bekend tijdens The Hair X-perience op zondag 26 mei 2019 in Gorinchem.

Organisatie

De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon wordt mogelijk gemaakt door de partners The Hair X-perience, Kapperskorting.com (dat hoofdsponsor is van de categori ZZP Kappers) en Top Hair. De uitvoering is in handen van Vote Company dat voornamelijk verkiezingen in opdracht realiseert. Voorbeelden daar van zijn de AD Publieksprijs bij de Musical Awards en de Zoover Awards.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed