Kevin Murphy One to One

Kevin Murphy One to One

Afgelopen zaterdag werd in de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam het internationale Kevin Murphy event One to One gehouden. Kappers uit de hele wereld kwamen bijeen om de ‘master himself’ Kevin te zien!

Het weer was prachtig en velen van de aanwezige kappers ook … velen hadden mooie trendy haarkleuren, waarschijnlijk uit de COLOR.ME collectie van Kevin Murphy. De locatie was TOP en de sfeer ook! Kevin Murphy liet op het podium zijn haarkunsten zien en wilde zo de kappers in de zaal inspireren. Prachtige modellen, mooi gestyled en Kevin zorgde voor de rest.

Haarkunstenaar

km2

Hij maakte veelvuldig gebruik van elastiek met naald om de haarstukjes en Swarovski versieringen mee in het haar te naaien. Je kunt zien dat Kevin een echte ‘haarkunstenaar is’ die het liefst mooie looks aan het maken is. De show liep wel enorm uit, waardoor het jammer was dat er minder aandacht op het laatst was voor de overige haarstylisten die het podium betraden.

Picknick

km3

Maar al verliep de middag en avond wat rommelig, het haar was prachtig en het event goed verzorgd met lekkere lunchpakketten en een KM dekentje voor alle aanwezigen voor een picknick in het park. De relaxte sfeer paste ook helemaal bij dit sympathieke merk uit downunder!

Meeting Kevin

km1

Tijdens de picknick was er een meet & greet met Kevin voor de pers. Kevin vertelde over zijn nieuwste hulpmiddel voor kappers om kleuradvies te geven: Fringe Benefits. Dit zijn haarstukjes in 10 tonen, waarmee de kapper kan zien welke kleurgroep het beste bij de klant past. Daarna wordt het gepersonaliseerde advies geven een stuk makkelijker!

Verder vertelde Kevin over zijn voorliefde voor geuren en het is dan ook niet verrassend dat Kevin Murphy een limited edition geurkaarsen gaat introduceren in de salons. De Mini.Murphy lijn zijn miniaturen en bedoeld als laagdremelig middel voor de klant om kennis te maken met de verschillende Kevin Murphy producten. Zo kan een klant voor niet teveel geld alle geadviseerde producten in de salon meteen mee naar huis nemen en hopelijk terugkomen voor de fullsize versies!

Marit

Marit is beauty journalist en vormgever. Ze is de founder van WieWatHaar, een review- en inspiratieplatform over en voor de beauty branche. Daarnaast is ze redacteur voor TOP HAIR.

No Comments Yet

Comments are closed