#KappersUnited: samen tegen corona

#KappersUnited: samen tegen corona

De Nederlandse kappersbranche ondersteunt de thuiszorgorganisatie Buurtzorg Nederland met noodzakelijke zorgmiddelen. “In onze gezamenlijke strijd tegen het coronavirus, zetten wij onze kracht als kappers in om een bijdrage te leveren aan de helden van de zorg in Nederland”.

Buurtzorg Nederland

Buurtzorg Nederland is een landelijke thuiszorgorganisatie. Met lokale Buurtzorgteams van verpleegkundigen en ziekenverzorgenden leveren zij een breed scala van verpleging en persoonlijke zorg aan huis. De circa 900 teams en 10.000 medewerkers van Buurtzorg werken verspreid over heel Nederland.

Gezamenlijk initiatief Kappersunited

Kappersunited is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse kappersbedrijven, dat is ontstaan ten tijde van de coronacrisis. Het bestaat onder andere uit Cosmo Hairstyling, Team Kappers, BrainWash Kappers, Yes! Salons, Club Kappers, Hizi Hair, Kinki Kappers, AMI Kappers, en vele zelfstandigen in de kappersbranche.

Kappersunited doet een beroep op alle kapsalons, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en andere experts in de professionele schoonheidsbranche, en vraagt hen om de zorgmiddelen uit hun salons beschikbaar te stellen aan de medewerkers in de thuiszorg. Hierbij valt te denken aan handschoenen, desinfectanten en handgel (tenminste 70% alcohol), mondkapjes, plastic mutsen, etc.

De artsen en verpleegkundigen in onze zorginstellingen kampen in deze crisis met tekorten aan verschillende zorgmiddelen. Deze zorgmiddelen zijn van vitaal belang om de hygiëne en bescherming van henzelf en hun patienten te garanderen. Hier dragen wij met liefde ons steentje aan bij.

Sinds 24 maart 2020 zijn alle bedrijven in de schoonheidsbranche in Nederland gesloten. Onze gedachten zijn bij de fantastische medische zorgverleners, die dag in dag uit de zorgtaken verrichten die noodzakelijk zijn om ons land door de coronacrisis heen te helpen.

Wij danken alle betrokkenen voor hun steun aan dit initiatief. Wij zijn er trots op om onze krachten te bundelen en als Nederlandse kappersbranche samen tegen corona op te trekken.

Samen staan wij sterk.

Als je mee wilt doen aan dit initiatief van Kappersunited, stuur dan een email aan kappersunited@provalliance.nl. Zij coördineren de lokale overdracht van de zorgmiddelen daarna samen met jou.

#kappersunited #samentegencorona #corona #coronavirus #flattenthecurve #stayhome

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed