Kapperstrainingen Amersfoort een groot succes!

Kapperstrainingen Amersfoort een groot succes!

Van merktraining tot vaktechniek: kapperstrainingen en -cursussen in het Haibu Experience Center in Amersfoort zijn erg populair bij ZZP’ers en mobiele kappers.

Sinds vorig jaar worden er verschillende interessante trainingen gegeven in het Haibu Experience Center. ZZP- en mobiele kappers kunnen hun skills dit najaar weer uitstekend ontwikkelen in Amersfoort op de bovenverdieping van deze
hair & beauty shop.

“We willen in het Haibu Experience Center de perfecte locatie bieden voor ZZP’ers en mobiele kappers. Met een winkel, trainingen en cursussen en een toolbar om alle producten uit te kunnen proberen. Die cursussen blijken voorlopig een schot in de roos, gezien de publiciteit en vele inschrijvingen” aldus Kayo Klein Obbink van het Haibu Experience Center.

Dit najaar/winter loopt het tweede trainingsseizoen. Op de planning staan zowel merkonafhankelijke als merktrainingen. Net als cursussen over diverse vaktechnieken, speciaal voor ZZP’ers en mobiele kappers die hun skills willen verbeteren. De trainingen worden gegeven in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte met uitstekende presentatiefaciliteiten. Om alle deelnemers de juiste hoeveelheid aandacht te geven, worden trainingen in kleine groepen gegeven. Het complete trainingsprogramma leent zich dankzij de verschillende niveaus voor zowel studenten als professionele haarstylisten.

“We merkten dat er bij veel ZZP’ers, mobiele kappers en studenten behoefte is aan mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Het Haibu Experience Center is wat ons betreft daarvoor de perfecte locatie. De trainingen en cursussen worden door professionele haarstylisten gegeven en zorgen o voor een inhoudelijke invulling,” vertelt Klein Obbink verder.

Deelnemers kunnen hun plaatsen voor de trainingen en cursussen zowel online als in het Haibu Experience Center reserveren. Het hele programma is online beschikbaar op http://www.haibu.nl/trainingscentrum, waar deelnemers zich eenvoudig kunnen inschrijven.

Over

Het Haibu Experience Center in Amersfoort is een initiatief van Kapperskorting.com. Dit is dé online groothandel in kappers- en beautyproducten voor Nederland en België. Het assortiment bestaat uit meer dan 15.000 producten van ruim 100 verschillende merken. Grote merken zijn Goldwell, L’Oréal, Schwarzkopf, Wella en Make-up Studio. Met scherpe prijzen, spectaculaire kortingen en uitstekende klantenservice biedt Kapperskorting.com alles wat hair & beauty professionals nodig hebben!

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed