De Kappers; een begrip in Utrecht

De Kappers; een begrip in Utrecht

Het is alsof je bij vrienden op bezoek gaat en je met een perfect kapsel weer naar huis gaat. Dat is waar het bij De Kappers in Utrecht om draait. Gewoon ‘lekker haar’, dat bij je past.  Goed knippen en kleuren op een no-nonsense manier. Al 25 jaar met plezier en succes!

Het verhaal
Cor, Vincent ontmoetten elkaar bij Haar van Boven, destijds een bekende kapsalon in Utrecht.  Nu, 25 jaar later, zijn Vincent en Cor de eigenaren van De Kappers in de Nobelstraat, en vormen ze met Maartje (ook al 25 jaar bij De Kappers) en de andere kappers een hecht team. Een karakteristiek pand met een creatieve sfeer waar het altijd gezellig druk is. Iedereen voelt zicht hier prettig, veel klanten kennen elkaar, en  ook BN’ers nemen relaxed plaats in de kappersstoel.

Eigenzinnig
Het team van de kappers heeft een geheel eigen visie op het kappersvak en dat hebben ze in de afgelopen jaren regelmatig gedeeld met vakgenoten. Zo hebben ze trainingen en shows verzorgd voor o.a. L’Oréal en Procter & Gamble en achter de schermen gewerkt bij onder andere RTV Utrecht en de NOS. Ook hebben Cor en Vincent in het verleden een eigen kappersboek gemaakt(haarscherp) Zo haalde Vincent in 2001/2002 de voorpagina en van diverse kranten door zijn ontwerp van een kroon van haar dit speciaal voor de aanstaande bruiloft van onze koning en koningin. Ook werd hier op televisie aandacht aan besteedt!
Professioneel
Bij De Kappers staat de klant altijd centraal, ook bij het advies voor een ander kapsel. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken volgt het team van De Kappers trainingen en gaan ze ieder jaar naar Londen. De Kappers is een erkend leerbedrijf en in de loop van de jaren zijn dan ook vele jonge kappers opgeleid die inmiddels bij gerenommeerde kapsalons werken. Of bij De Kappers zijn gebleven, zoals Amber inmiddels al 12 jaar.

Een bijzonder & hecht team: creatief, professioneel en een begrip in Utrecht.

“Onze klanten hebben ons groot gemaakt. Daarom is het tijd voor een feestje in mei. Zelfs de burgemeester komt. ”

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed