Jordy Huisman en Jill Kortleve gezicht HAIR FASHION NIGHT 2018

Jordy Huisman en Jill Kortleve gezicht HAIR FASHION NIGHT 2018

L’Oréal Professionnel kondigt met trots aan dat Jill Kortleve, beter bekend als model en DJ Jilla Tequila en Kris Kross’ Jordy Huisman het gezicht zijn van Hair Fashion Night 2018.

 DE GEZICHTEN

Jill en Jordy zijn beiden vorig jaar genomineerd voor de Hair Icon Awards 2017. Dit jaar geven zij het stokje door tijdens het VIP evenemen tHair Fashion Night 2018 op donderdagavond 7 juni as. Jill en Jordy zullende afterparty extra feestelijk maken en van de beste tunes voorzien.

Tijdens Hair Fashion Night showt Johannes Offerhaus zijn speciaal gemaakte en laatste designs en voorziet Chef de Cabine en L’Oréal Professionnel Artist Tim Kruik, de modellen van de laatste haartrends. Deze avond wordende Hair Icon Awards 2018 uitgereikt in samenwerking met L’Officiel voor de categoriën Hair Style, Hair Coupe, Hair Color en de L’Officiel publieksprijs.

 DE MINI DOCU SERIE

In de eerste video van de mini docu serie in samenwerking met L’Officiel, Johannes Offerhaus, Martan en L’Oréal Professionnel, krijgt iedereen een kijkje achter de schermen hoe de creatieve samensmelting van Hair Fashion Night 2018 tot stand is gekomen. In totaal zullen drie mini docu’s verschijnen die iedereen mee zal nemen in de creatieve en kleurrijke wereld van Hair Fashion Night 2018.

DE SALON EVENTS

Op vrijdag 8 juni is iedereen uitgenodigd om bij één van de 65 L’Oréal Professionnel salons door Nederland Hair Fashion Night te vieren. Tijdens deze avond kan iedereen een compleet nieuwe haarlook en kleur proberen, met de nieuwe Colorful Hair Flash Pro Hair Make-Up en de limited edition Tecni.Art styling producten, gecustomized door de Engelse artiest Stuart Semple.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed