Interview Chloe en Poppy

Interview Chloe en Poppy

De zusjes Chloe en Poppy Delevigne (ja, zusjes van Cara!) zijn het ‘gezicht’ van deze nieuwe lijn. Deze zussen bewijzen ook dat echt iedere vrouw een ander haar-DNA heeft, beiden hadden ze daarom ook een hele andere Energy Code. Ik vroeg ze naar hun haarervaring en waarom ze juist voor deze lijn hebben gekozen.

When I have good hair I am much more confidentChloe

Chloe vindt haar haar het meest belangrijke deel van haar uiterlijk en Poppy voegde daar nog aan toe dat haar dag bij voorbaat al verprutst is als ze een ‘bad hair day’ heeft. Door haar werk als model is het voor Poppy essentieel om mooi haar te hebben. Ze heeft altijd lang haar gehad, in tegenstelling tot Chloe, die nog weleens met kort haar heeft geëxperimenteerd als tiener. Beide dames hebben prachtig haar. Ze gebruiken deze lijn nu ruim 10 maanden en merken echt verschil. Het concept van ‘hairmapping’ en verzorging op maat sprak ze meteen aan en ze vroegen zich af waarom niemand al eerder op dit idee was gekomen.

I don’t understand why we treat our skin one way and our hair a totally different wayPoppy

energycode2
Poppy’s favoriete product is Liquid Hair, dit gebruikt ze elke 2 weken en ze zag al snel resultaat. Het haar werd soepeler en was beter onder controle te houden. Chloe zweert bij Perfect Ends, haar lange haar is snel droog bij de punten en dit product helpt direct en is snel en makkelijk in gebruik. Tot slot vraag ik nog hoe het is om als zussen zo intensief samen te werken. ‘Fantastic’ zeggen ze in koor. Chloe vertelde wel dat ze het eerst eng vond omdat ze nogal verlegen is en niet, zoals haar andere zussen, gewend is om in de spotlights te staan. Maar de sfeer was zo relaxed, er werd veel gelachen en van verlegenheid was al snel geen sprake meer. Geen slechte deal, als je naast ‘sister bonding’ ook nog eens geweldige haarverzorging op maat krijgt!

Marit

Marit is beauty journalist en vormgever. Ze is de founder van WieWatHaar, een review- en inspiratieplatform over en voor de beauty branche. Daarnaast is ze redacteur voor TOP HAIR.

No Comments Yet

Laat een reactie achter

Je e-mail wordt niet vertoond

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>