Hizi Hair opent salon in Gorinchem

Hizi Hair opent salon in Gorinchem

Kappersketen Hizi Hair opent op woensdag 22 augustus in Gorinchem de deuren van een nieuwe vestiging. De 62ste salon van Hizi Hair in Nederland is te vinden op De Linie 58, in het nieuwe winkelcentrum Hoog Dalem. Hizi Hair maakt het klanten zo gemakkelijk om een bezoek aan de salon te brengen tijdens hun dagelijkse boodschappen. Om de opening feestelijk te vieren is iedereen van harte welkom voor een drankje en zijn er diverse kennismakingsacties.

Ricardo Hofman, Operationeel Manager bij Hizi Hair en manager van de salon in Gorinchem, kijkt uit naar de opening: “Voor ons is het weer een stapje verder richting het zuiden in deze regio. Wij denken dat een Hizi Hair-salon een welkome aanvulling is voor de stad; kwaliteit en verwennerij voor een eerlijke prijs.”

Colorbar & Hairspa

Hizi Hair Gorinchem is de vijfde salon die is ingericht volgens het nieuwe interieurconcept. In het stijlvolle interieur is er gekozen voor een eigentijdse look door het gebruik van witte stalen frames en lichte eikenhouten elementen. De Colorbar en Hairspa, die de expertise van Hizi Hair benadrukken, zijn nieuw in het interieur en maken van de salon in Gorinchem een unieke ervaring. Door de komst van de Colorbar vindt het maken van de kleuring live plaats in de salon. De Hairspa is een semi-afgesloten ruimte, waar klanten kunnen genieten van wat extra privacy en ontspanning.

Kennismakingsacties

Ter gelegenheid van de opening heeft Hizi Hair aantrekkelijke kennismakingsacties in de salon: tot en met 30 september geldt een korting op een knipbeurt, inclusief wasmassage en drogen (dames € 25,- en heren € 20,-). Tevens wordt iedere klant tot en met 1 september verwend met een goed gevulde goodiebag na afloop van zijn of haar behandeling. Hierin zit een Kérastase shampoo ter waarde van € 22,90,-, een Hizi Hair Card en een strippenkaart met diverse kortingen voor volgende bezoeken. Naast verschillende festiviteiten in het nieuwe winkelcentrum word je tijdens de openingsweek van 22 tot en met 25 augustus ook bij Hizi Hair feestelijk ontvangen met een drankje. Iedereen is welkom om de nieuwe salon te komen bewonderen en kennis te maken met Hizi Hair. Een afspraak maken gaat razendsnel en gemakkelijk via de website, maar ook zonder afspraak kunnen klanten gerust binnenlopen.

Openingstijden: ma 11.00-18.00 | di t/m do 09.00-18.00 | vrij 09.00-20.00 | za 09.00-17.00 |  zo gesloten
Hizi Hair Gorinchem
De Linie 58, Gorinchem
Tel: 0183 745 904
www.hizihair.nl

Over Hizi Hair
Hizi Hair is een kappersketen met meer dan 60 kapsalons in Nederland. De ambitie is duidelijk: mensen mooier maken, letterlijk en figuurlijk. Hizi Hair staat voor persoonlijke aandacht voor een eerlijke prijs, met of zonder afspraak. De haarstylisten en kleurexperts hebben een grote passie voor het vak en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en behandelingen.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed