Hair Group International introduceert Gold Fever Hairextensions; A Gold family heritage

Hair Group International introduceert Gold Fever Hairextensions; A Gold family heritage

Vanaf december 2016 is Hair Group International de Nederlandse service provider van Gold Fever Hair Extensions. Gold Fever is het nieuwe en kwalitatief hoogstaande merk van de familie Gold.

De Gold familie

De laatste generatie van de Gold familie hervat de familietraditie als pioniers in de hairextension-branche. Als uitvinder van de hairextension was David Gold jarenlang toonaangevend in de wereld van de haarverlengingen. Zoon Thomas Gold heeft nu de handen ineen geslagen met Roos van Binsbergen en Bart-Willem van Huizum om de beste double drawn hairextensions van de wereld naar Nederland te brengen.
goldfever
Waarom Gold Fever
De extensions van Gold Fever zijn double drawn wat betekent dat de plukken vol tot in de punten zijn. De haren worden direct vanaf de Sri Prasanna Someshwara tempel in India gekocht en in India verwerkt tot Gold Fever hairextensions. Hierdoor is het haar traceerbaar tot aan de tempel en altijd van de hoogste kwaliteit! De intacte haarschubben en het verbeterde productieproces maken dat Gold Fever wint van alle andere kwaliteitsmerken. De 9 verschillende lengtes (25 t/m 65 cm) en 22 kleuren geven de kapper alle flexibiliteit om de klanten te voorzien van meer volume of geweldige lengte.

Wat maakt Gold Fever zo uniek?
De nieuwe aanhechting, de zogenaamde gepatenteerde proteïne tips, zijn flexibel en gemaakt van een polymeer welke het eigen haar nabootst. De tip blijft flexibel om het uitzetten van het haar op te kunnen vangen.
De hairextensions van Gold Fever worden van uiterst lange haren gemaakt. Een 55 cm hairextension wordt namelijk uitsluitend van 55 cm haren gemaakt waardoor er extreem volle punten aan de hairextensions zitten.
Verder worden de hairextensions in een milieuvriendelijke omgeving op organische wijze behandeld zodat de kwaliteit van het Indische tempel haar bewaard blijft. De veiligheid en gezondheid van de medewerkers staat bij Gold Fever voorop.

Exclusief
Gold Fever heeft voor Hair Group International gekozen als partner voor Nederland vanwege de hoge mate van expertise binnen het team. Met 13 jaar ervaring in de hairextensions-branche, is Hair Group International één van de weinige Nederlandse bedrijven dat zich gespecialiseerd heeft in hairextensions. Door deze focus op hairextensions ontstaat synergie tussen Gold Fever, HGI en de branche.

www.GoldFever.com
www.HairGroupInternational.com

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed