HAIR FASHION NIGHT 2018

HAIR FASHION NIGHT 2018

Op donderdag 7 juni 2018 vond in Amsterdam L’Oréal Professionnel’s grootste VIP evenement van het jaar plaats. Tijdens Hair Fashion Night hebben meer dan 250 genodigden genoten van een kleurrijke avond in de Aquariumzaal. Daarnaast werden in samenwerking met L’OFFICIEL de Hair Icon Awards uitgereikt, toonde fashion designer Johannes Offerhaus en Chef de Cabine Tim Kruik hun prachtige creaties en sloten DJ’s The Sweetbeats en Kris Kross Amsterdam de afterparty af.

DE WINNAARS

De VIP avond werd feestelijk geopend met de uitreiking van de Hair Icon Awards 2018 in samenwerking met L’OFFICIEL. Een vakkundige jury, bestaande uit beauty expert Céline Bernaerts, L’OFFICIEL executive editor Paulijn van der Pot, Dyson’s Marie Pauline Otten en Brand Communications Manager Anne-Kaisa Faber reikten de awards uit voor de categoriën Hair Style, Hair Coupe en Hair Color. Daarnaast werd de L’OFFICIEL publieksprijs uitgereikt, stemmen kon via www.lofficiel.nl.

Sarah Angius – HAIR ICON AWARDS 2018 – WINNAAR HAIR STYLE

“Beauty vlogger en ‘haargoeroe’ Sarah Angius is winnaar van de Hair Icon Award in de categorie Hair Style. Sarah heeft prachtig haar en kan zichzelf iedere stijl aanmeten die zij wilt; ze heeft geen pony maar past trucs toe waardoor het lijkt alsof ze een pony heeft. Daarmaast weet zij haar lange haar dusdanig te stylen dat het lijkt op een korte bob. Hiermee inspireert zij vrouwen zowel offline als online met haar insta-videos om zelf aan de slag te gaan en verschillende stijlen uit te proberen.”

Frank van der Lende – HAIR ICON AWARDS 2018 – WINNAAR HAIR COUPE

“3FM DJ Frank van der Lende is winnaar van de de Hair Icon Award in de categorie Hair Coupe. De coupe van Frank kent geen tussen-lengte tot net boven de schouders. In tegenstelling rockt Frank echt lang én gezond-ogend haar. Hij laat zijn manen gewoon over zijn schouders hangen en draagt het zelden in een man-bun. Kortom, hij owned zijn lange haren en laat zien dat hij er trots op is. Hiermee inspireert Frank menig man om een nieuwe hair coupe te proberen.”

Eva van de Wijdeven – HAIR ICON AWARDS 2018 – WINNAAR HAIR COLOR

“Actrice Eva van de Wijdeven is winnaar van de Hair Icon Award in de categorie Hair Color. Eva heeft de perfecte bronzen coupe. Ze weet een warme bronzy ginger look sexy en powerful te maken. Ze heeft veel verschillende kleuren geprobeerd, van wit blond tot donker bruin. Eva durft te experimenteren met kleur. Deze perfecte brons kleur complementeert haar huidteint. Het lijkt haar natuurlijke kleur, alsof het altijd zo had moeten zijn.”

Lauren Lewis – HAIR ICON AWARDS 2018 – WINNAAR L’OFFICIEL PUBLIEKSPRIJS

“Massaal heeft het publiek gestemd op hun favoriete Hair Icon 2018. Het is dan ook geen wonder dat Lauren Lewis met 30% van de stemmen de L’OFFICIEL publieksprijs in ontvangst heeft mogen nemen. Nicaraguuanse beauty vlogger en model Lauren weet menig mens jaloers te maken met haar prachtige volle bos statement krullen, dat haar typeert en sprankelende persoonlijkheid onderstreept. Lauren weet haar krullen, met de perfecte highlights, prachtig te verzorgen én te stylen.”

DE SHOW

Na de uitreiking van de Hair Icon Awards toonde upcoming fashion designer Johannes Offerhaus en Chef de Cabine Tim Kruik hun schitterende creaties. Genodigden werden uitgenodigd om tussen de toonaagevende mechanische creaties in de Aquariumzaal te lopen. Johannes Offerhaus: “Mijn werk is een groot onderzoek naar vorm en beweging waarbij draagbare kleding voor mij niet het enige eindproduct hoeft te zijn”.

Geheel in lijn met de collectie van Johannes en de nieuwste lancering van L’Oréal Professionnel, Colorful Hair Flash Pro Hair Makeup, verzorgde Chef de Cabine en Hair Director Tim Kruik de modellen van schitterende haarcreaties. Tim Kruik streefde naar haarlooks met een kleurrijke en gladde textuur die perfect complementeerden aan de ontwerpen van Johannes Offerhaus. Tim Kruik en Johannes Offerhaus showden met hun creaties de creatieve samensmelting tussen fashion en haar.

DE AFTERPARTY

DJ duo The Sweethearts en Kris Kross Amsterdam verzorgde de avond van de laatste tunes. Gedurende de avond kon iedereen plaatsnemen in de Color Bar, waar Star Colorists de looks van genodigden voor een avond transformeerde met Colorful Hair Flash Pro Hair Make-up, dat uitspoelt na één wasbeurt. Styling van deze avond kwam tot stand met behulp van de limited edition Tecni.Art lijn, ontworpen door Engelse Artist Stuart Semple. Aan het einde van de avond kregen genodigden een sneak peak voor de nieuwste L’Oréal Professionnel lancering: Source Essentielle.

HAIR FASHION NIGHT CONTINUES

Hair Fashion Night 2018 zet zich morgen door in meer dan 55 salons door Nederland. In aangesloten salons krijgt iedereen de mogelijkheid om gratis de nieuwste lanceringen uit te proberen. In de mini docu serie krijgt iedereen een kijkje achter de schermen bij Hair Fashion Night 2018. Houd het account van L’Oréal Professionnel in de gaten voor de aftermovie van HAIR FASHION NIGHT 2018.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed