Hair by Louella; a beautifull healthy choice!

Hair by Louella; a beautifull healthy choice!

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat eigenaresse Louella van Arenthals van HAIR by LOUELLA de deuren opende van haar salon en haar passie voor haar overbrengt aan haar klanten. Vakbekwaamheid, geen concessies doen in kwaliteit en gezonde keuzes maken staan centraal in de basis en visie van deze bevlogen haarstylist.

‘Ik ga heel ver voor mijn klanten en iedereen die mijn salon ervaart. Dat heeft ertoe geleidt dat ik een duidelijke keuze heb gemaakt om te werken met de natuurproducten van het merk Natulique. Deze producten zijn ECO gecertificeerd en bevatten geen synthetische chemicaliën welke op lange termijn kunnen zorgen voor allergieën. Binnen onze regio kampen veel mensen met allergieën: huidallergieën, maar ook klachten aan de luchtwegen.’

‘Ik wil voor mijn klanten alleen het beste en ik wil hen voorzien van de meest passende looks. Ontwikkeling binnen mijn vak is een must. Voor het merk Natulique ontwikkel ik de trendlijnen voor alle seizoenen. Dat houdt in dat ik van kleur- tot kniptechnieken educatie en de looks creëer. De trend voor winter 2017 zal ik in Londen laten zien tijdens de Natulique Innovation Color Awards. Dat is een grote eer!’

Louella is recent naar Londen geweest om haar kunde en kwaliteiten aan collega-stylisten te laten zien. Hier presenteerde zij de gezonde en creatieve mogelijkheden binnen het productgamma van Natulique.
‘Ik vind het belangrijk om mijn kennis en ervaring te delen met collega’s en hen te laten zien dat je met natuurproducten veel mooie en creatieve resultaten kunt behalen. Binnen mijn salon is het belangrijk dat wij mooie gepersonaliseerde looks weten te creëren zonder concessies te doen voor de gezondheid. Samen met de klant toetsen wij alle mogelijkheden en komen gezamenlijk tot een passende keuze en behandelplan.’

HAIR by LOUELLA
‘s-Gravenstraat 166,
4567 AN Clinge
Tel: 0114-320222
www.hairbylouella.nl

Credits:
Fotografie: Mart Tebbens
Merk: Natulique Nederland

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed