VIBES – Haarmodelijn voorjaar/zomer 2022

VIBES – Haarmodelijn voorjaar/zomer 2022

Yesssss, het belooft een uitbundige zomer te worden, met veel te beleven en vooral: veel te genieten, samen met iedereen die je lief is. Nothing but good vibes! Ook de haarmode gaat komend seizoen helemaal los, met veel beweging en ongeremd spelen met kleur.

Weg met die controle, er kan en mag weer van alles. Dat maakt dit het perfecte moment voor een vrolijke en optimistische nieuwe look! Leef je uit, samen met je kapper. De vijf trendkapsels uit VIBES, de haarmodelijn voorjaar/zomer 2022, vormen daarvoor de ideale inspiratiebron.

Haarmodelijn voorjaar – zomer 2022| Fotograaf Richard Monsieurs

EXPRESSIEF

Alles gaat weer bewegen en dus ook het haar. Die vrije beweging ontstaat door het knippen en/of slicen van kortere lagen in het haar, waardoor het direct meer textuur krijgt. Ook de kleuringen van het komend trendseizoen zijn expressief. Dat vertaalt zich niet zozeer naar felle en opvallende tin- ten, maar juist in combinaties van technieken voor boeiende kleurschakeringen. Zo zijn in sommige trendkapsels uit VIBES extreme oplichtingen te zien, die op geraffineerde wijze zijn toegepast. Daar- naast wordt uitbundig gespeeld met donkere harmonieën. Toners zijn ook dit seizoen weer onmis- baar. Deze snelle semi-permanente kleuringen (10 minuten inwerktijd) zijn geweldig om accenten mee te zetten en nuances aan te brengen in het haar. Bij VIBES is vooral gekozen voor toners met een violette ondertoon en voor zand- en goudtinten.

Haarmodelijn voorjaar – zomer 2022| Fotograaf Richard Monsieurs

 

LEKKER LOSGAAN

Ook wat styling betreft kun je echt helemaal losgaan. Kies voor vernuftige technieken om je haar meer volume en ondersteuning te geven, bijvoorbeeld door zigzagwafeltjes in je onderste haarla- gen aan te brengen met een crimping iron – een van de populairste stylingtools op dit moment. Of laat je haar gewoon aan de lucht drogen en houd het lekker los, met alleen een goed stylingproduct om het lang in model te houden. Juist dan is het overigens belangrijk dat je haar vakkundig geknipt is en perfect valt. Kortom: alles kan en alles mag (weer). Enjoy!

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed