HAARLIJN NAJAAR-WINTER 2018

HAARLIJN NAJAAR-WINTER 2018

24 SEPTEMBER; PREMIERE HAARLIJN NAJAAR-WINTER 2018.
BEATRIX THEATER UTRECHT

Iedere kapper met liefde voor het vak doet er goed aan om 24 september a.s. alvast in de agenda te zetten. Die dag viert de Nederlandse Haarlijn namelijk de start van het nieuwe hair fashion seizoen met een spectaculaire en wervelende showcase met de nieuwste vaktechnische najaarstrends. Daarbij heb je de mogelijkheid om verschillende vaktechnische workshops te volgen en is er een inspiratieplein. De nieuwste kleur- en kniptechnieken komen aanbod. Je maakt kennis met de laatste trends voor komend seizoen. Kortom, het belooft een weergaloos feest te worden waar vaktechniek centraal staat. En dit op een spectaculaire nieuwe locatie het mooie en centraal gelegen Beatrix theater te Utrecht.

HET VAKTECHNISCH FEEST WAT JE NIET MAG MISSEN
Nederlandse Haarlijn staat al jaren bekend om de inspirerende showcases, goed verzorgde presentaties en zeer leerzame vaktechnische sessies, waarbij je als kapper in één dagdeel voorbereid bent op het nieuwe trendseizoen. Sleutelwoorden voor de lancering van de Haarlijn zijn: vaktechniek, spektakel en vooral heel veel fun. Gewoon, omdat het kappersvak het mooiste beroep is wat je maar kunt bedenken. En dat mag gevierd worden!
Meer info en voor tickets zie www.nederlandsehaarlijn.nl

HET PERFECTE TEAMUITJE
Natuurlijk is er niks leuker dan dit professionele feestje te vieren met de mensen met wie je dit beroep dagelijks uitvoert. Dat maakt het evenement ideaal voor zowel de inspiratie als de teamspirit!

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed