Haarinspiratie van WaXX Kappers voor 2017

Haarinspiratie van WaXX Kappers voor 2017

Haar is inspiratie, geen hoofd en geen haar is hetzelfde, laat je inspireren door onze ideeën voor de komende periode! WaXX Kappers uit Apeldoorn en Amsterdam maakte 8 looks voor vrouwen, 5 looks voor mannen en 2 updo’s. Kijk hier voor de collectie Willy 2017!

waxx-kappers3

BLONDIE LAYERS & BLONDIE BLEACH

Foto links: Geinspireerd op de jaren 70 ster Debbie Harry, vooral bekend als Blondie. Geblondeerd haar met een faded uitgroei. Ook de coupe heeft jaren 70 uitstraling, met een brede pony, lange lagen en sterke lijnen.

BOB
Foto rechts: Lange bobs, curly bobs ,opgeknipte bobs, box bobs, bob met of zonder ponny. Een bob heeft veel mogelijkheden en kan van elegant/chic tot ruig gedragen worden.

waxx-kappers2

FACE FRAMING

Foto links: Prachtige lijn die het gezicht omlijst, een typische jaren 60 look and feel. De zuivere kniptechniek en gevoel voor balans geven een nieuwe bron van inspiratie! 

CURLY FACE FRAMING

Foto rechts: Het haar omlijst je gezicht en accentueert je gezichtsvorm. De lijnen zijn strakker geknipt en kort aan het gezicht aangesloten. Het benadrukken van de krul met je kleinste krultang doet de rest. Let op laat je krultang de eigen krul volgen i.p.v. maken.


waxx-kappers1

EASY FISHTAIL UPDO

Foto links: Een frisse elegante look voor een avond uit. Tijdnood?Je kapper kan dit voor je realiseren binnen 10-15 minuten. Een mooie balayage zorgt voor diepte en glans in het haar. 

EASY TWIST & BRAID UPDO

Foto rechts: Een frisse elegante look voor een avond uit. Tijdnood? Je kapper kan dit voor je realiseren binnen 10-15 minuten. Een mooie balayage zorgt voor diepte en glans in het haar. 

Hair by Rutger Bruggeling | Photography by Medea Huisman | Make-up by Mariëlle Essenstam
Marit

Marit is beauty journalist en vormgever. Ze is de founder van WieWatHaar, een review- en inspiratieplatform over en voor de beauty branche. Daarnaast is ze redacteur voor TOP HAIR.

No Comments Yet

Comments are closed