Guhl introduceert duurzame Nature Repair range en Shampoo bars

Guhl introduceert duurzame Nature Repair range en Shampoo bars

Natuurlijke ingrediënten en recyclebare verpakkingen vormen de basis van de nieuwe Nature Repair range en Shampoo bars van Guhl. De Nature Repair producten herstellen beschadigd haar en geven glans en souplesse. De Volume Shampoo bar geeft fijn, futloos haar meer grip en volume.

Nature Repair
Herstel je haar en geef het zijn natuurlijke glans terug met de nieuwe Nature Repair lijn. De voedende shampoo en conditioner en het haarmasker bevatten tot 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong*.  De verzorgingslijn is verrijkt met biologische Borage olie en Vitamine E + Pro-Complex, dat het haar herstelt en versterkt.

Shampoo

Herstelt en versterkt langdurig. Voedt effectief en geeft gezonde glans.

Prijs: €8,99


Conditioner

Geeft verzorging en versterkt langdurig. Geeft veerkracht en gemakkelijke doorkambaarheid.

Prijs: €8,99


Masker

Holistisch, intensief herstel en kracht.

Prijs: €10,99

Shampoo Bars
Wil je je haarverzorgingsroutine verder verduurzamen? Kies dan voor één van de Guhl Shampoo bars. Dankzij de verpakking van FSC-gecertificeerd papier, bevatten de shampoo bars geen plastic – dit beschermt het milieu en bespaart grondstoffen. Niet alleen de verpakking is recyclebaar, ook de shampoo zelf is voor 95% biologisch afbreekbaar**. Daarnaast is de Guhl shampoo bar twee keer zo efficiënt als een normale shampoo. Afhankelijk van de haarlengte en gebruik kan een Guhl shampoo bar tot 38 haarwassingen gebruikt worden. De Shampoo bar is verkrijgbaar in twee varianten: Nature Repair & Langdurig volume.
Prijs: € 9,99

Guhl’s wereldwijde duurzaamheidsstrategie
Met de herlancering van het merk Guhl vorig jaar, werden duurzame verpakkingsconcepten al in het hele assortiment van het merk geïntroduceerd: De Guhl shampoo flessen zijn namelijk gemaakt van 50% gerecycled polyethyleentereftalaat (rPET), terwijl de conditioner-verpakking gemaakt is van 100% polypropyleen (PP) waardoor het volledig recyclebaar is.

Verkrijgbaar bij Kruidvat en op www.kruidvat.nl

* Afhankelijk van SKU. Bevat water. Shampoo 90%, masker 96%, conditioner 97%.
** Gebaseerd op de organische componenten van de formulering volgens de OECD-richtlijnen.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed